Godinama je bila sinonim za mršavost i ljepotu, a sada je pokazala sve nedostatke i razočarala sve muškarce (FOTO)

Nije ništa neobično da se pojedine žene, koje su bile dugo u poslu modelinga i manekenstva, poslije završene karijere malo opuste i malo pokvare svoj izgled.

Kažemo malo, jer ovaj slučaj o kojem govorimo u ovome tekstu je otišao malo više u ekstremnost.

Oglasi - Advertisement

Ova žena je nekada bila sinonim mršavosti ,ali i sveukupne ljepote. Nekada je njena mršavost bila tolika da su često njeno ime povezivali sa anoreksijom, ali s obzirom da je bila u poslu koji se bavi modelingom, to baš i nije bilo neko pretjerano čudo, jer sve manekenke i modeli moraju da vode računa o kilaži.

Naravno da ne treba biti ni pretjerano gojazan, jer takvi ljudi, posebno ako su mlađi su u većem riziku od srčanog udara i to prije 30.godine, a tu je još i rizik od dijabetesa i drugih bolesti. Mada ni pretjerana mršavost također nije dobra, posebno zbog anoreksije ili bulimije, kao i zbog nekih drugih bolesti.

Najbolje bi bilo držati neki balans, sredinu, mada je to dosta teško. Ne valja ni previše varirati, pa iz ekstremne mršavosti ići na ekstremnu gojaznost i obrnuto, jer je i to loš udar na organizam.

Žena o kojoj ovdje govorim se zove Kate Moss i nekada je važila za vrhunski model i simbol mršavosti, tako da su mnogi komentari, tada, za njen izgled bili negativni i mnogi su smatrali da joj takvo nešto ne treba.

Tokom cijele svoje karijere Kate je imala i velike probleme sa konzumacijom droge i alkohola, pa je dosta često bila u središtu skandala upravo iz tih razloga.

Nedavno su je paparazzi uslikali na jednoj jahti, a kada su fotografije objavljene mnogi su ostali neprijatno iznenađeni njenim sadašnjim izgledom.

Kate je dobro nabacila kilograme, ali joj je zato zdravlje bolje. Ljudi bliski Kate kažu da su droga i alkohol sada za nju daleka prošlost i da se totalno okrenula zdravom načinu života. Sada uživa sa svojim dečkom Nikolajom i ništa je više od toga ne zanima.

 

.

 

Comments are closed.