Glumila je Marinu u kultnom filmu “Mi nismo anđeli”, a evo kako izgleda nakon 26 godina i zašto je niko ne angažuje (FOTO)

Ova glumica je postala najpoznatija po svojoj ulozi djevojke Marine u kultnom filmu Srđana Dragojevića” Mi nismo anđeli” gdje je igrala zajedno sa fenomenalnim Nikolom Kojom i Brankom Katić. Taj film je snimljen prije čak 26. godina, a još uvijek ovu glumicu najviše prepoznaju po ovoj ulozi. Poslije je glumila i u drugom dijelu istoga filma, ali uloga tinejdžerke Marine je ostala uloga koja ju je obilježila za cijeli život.

Riječ je o glumici Mileni Pavlović, koja je regionalnu slavu stekla ulogom smotane i nesnalažljive tinejdžerke koja je ostala u drugom stanju i koja na sve načine pokušava da pridobije muškarca svoga života (Nikola Kojo), a ujedno i oca djeteta na brak, a u tome joj pomaže njena najbolja drugarica (Branka Katić).

Nekako poslije ove uloge Milena Pavlović baš i nije napravila neke zapažene role po kojima bi je pamtili. Ipak glumila je u seriji ”Ubice moga oca”, ”Nemanjić”, mada je sve skupa nismo baš previše viđali ni na malim, ni na velikim ekranima

Mada je glumački život veoma surov i ne trpi mnoge stvari i samo sitnica može da napravi da vam karijera krene u sasvim drugome pravcu, ipak je veliko iznenađenje za mnoge poznavaoce ove umjetnosti da Milena Pavlović nije uspjela da nađe više angažmana nakon uloge u kultnim Anđelima.

U jednom razgovoru sa novinarima, na njihovo pitanje da li ona možda zna šta je razlog da je reditelji ne žele angažovati, Milena je rekla da pretpostavlja da je razlog tome to što ona ima troje djece i da su vjerojatno mnogi od reditelja mislili da zbog djece neće moći da organizira svoj život i da će zbog toga glumački posao ispaštati

 

 

 

 

Comments are closed.