Glumac Andrija Milošević izgubio 20 kilograma za veoma kratko vrijeme: Ovo je njegov recept kako je napravio ovu fantastičnu transformaciju (FOTO)

Vjerojatno su mnogi od vas primjetili kako je poznati glumac u posljednje vrijeme vidno smršao i da se pomalo vraća onom svome nekadašnjem izgledu. Još malo pa će da izgleda kao na počecima svoje karijere. Nedavno je Andrija, gostujući kod Ognjena Amidžića otkrio na koji se način on riješio viška kilograma, jer je , kako kaže, za godinu dana izgubio 20 kilograma.

View this post on Instagram

Bilo jednom na Jamajci 🇯🇲 #fashiondjuvegija

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

Andrija je u emisiji otkrio da sve što treba da uradimo je da malo izmijenimo svoju ishranu, kao i način života i da je to u stvari to. Andrija je savjetovao da se ne jede teška hrana, posebno ne masnu hranu, kao i da se izbjegava šećer, a onda je i skrenuo pažnju na grešku koju mnogi prave, jer po Andriji, ne treba se ići na dijete, jer su one u većini slučajeva prevare i ne pomažu u bilo čemu. Ono što treba uraditi je ići kod stručnjaka koji će vam prepisati koju hranu smijete da jedete a koju ne.

Pa je onda rekao i konkretan primjer hrane koju on jede i koju preporučuje drugima, a to je punjena narandža, a ne punjene ćevape, jer ako se jedu ćevapi, mljeveno meso, onda se jede čista junetina.

Očito je da Andriji godi promjena načina ishrane,a uvijek je umio i da se našali oko svoga izgleda, pa je tako i sada, nakon što je izgubio dosta kilograma ispod jedne svoje fotografije koju je objavio na društvenim mrežama napisao ”Zmijsko telo”.

View this post on Instagram

Zmijsko telo…#juanlespins

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

I mada je promijenio kilažu, ljubav je ostala ista, pa je tako Andrija i dalje u vezi sa Aleksandrom Tomić Đeđom i njih dvoje, za mnoge, važe za najsimpatičniji par na javnoj sceni

Kako se govori, njih dvoje ćemo uskoro imati priliku da gledamo u filmu ”Taxi bluz”, a i dalje ćemo da nastavimo da pratimo njegove objave na društvenim mrežama, i da pratimo njegovu formu i gubljenje kilograma.

View this post on Instagram

Crni mačor, plava mačka… @beat.rs

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

 

 

Comments are closed.