Gagi Đogani istetovirao obrve i totalno se unakazio: Niko ne može da vjeruje na šta sada liči (FOTO)

Poznato je da su zvijezde estrade sklone da rade velike promjene, posebno kada su žene i pjevačice u pitanju. Bilo da se radi o običnim kozmetičkim zahvatima, promjenama šminke ili frizure, pa do onih malo radikalnijih promjena poput plastičnih operacija, liposukcije i sličnih stvari

Za žene je to sve već postalo pomalo i normalno, ali izgleda da određena moda nekih vrsta transformacija pomalo zahvata i muški dio estrade, a izgleda da sve to ide sa krizom srednji godina.

Može se slobodno reći da je prije nekog vremena javnost bila veoma iznenađena priznanjem Dragana Kojića Kebe da je istetovirao obrve. Mnogi su to pozdravili sa odobravanjem, smatrajući da posao koji obavlja jednostavno to zahtjeva od njega, jer u svakom momentu mora da izgleda dobro da bi bio zanimljiv publici. Opet sa druge strani mnogi su donekle i osudili taj Kebinim postupak, smatrajući da je on već u godinama kada mu takve stvari ne trebaju i da ga jednostavno drma kriza srednjih godina koje on teško prihvata pa stoga zato pravi sebe temom za zezancije.

Ovih dana je nešto slično napravio i Gagi Đogani, otac Zadrugarke Lune Đogani, koji je bez ikakvih problema preko društvenih mreža i objavio fotografije svoje transformacije i kako izgleda poslije jednoga tretmana u salonu ljepote.

Na fotografijama koje kruže Instagramom se vidi kako Gagi tetovira svoje obrve tokom samoga tretmana , ali i nakon njega. Komentari su svakakvi, ali najviše je onih koji ovaj Gagijev potez gledaju sa podsmijehom. Mnogi su mišljenja da bi Gagi trebao i da ugradi silikone u grudi jer je očito da ona koja ima grudi u porodici Đogani i spašava cijelu porodicu učestvujući u rijalitiju Zadruga i doživljavajući nervne slomove tamo. Naravno, svi su mislili na Lunu Đogani, koja se ovih dana teško bori sa nekim svojim emocijama, i jednostavno je na rubu nervnoga sloma, dok njen tata pokušava da prevaziđe krizu srednjih godina kozmetičkim tretmanima.

 

.

Comments are closed.