Filip se poprilično naljutio na Aleksandru i povisio glas na nju kada mu je ovo saopštila: Tenzije su sve veće u kući Živojinovića, a Aleksandra je sve češće u suzama (FOTO)

0

Svi već znaju sve o trudnoći pjevačice Aleksandre Prijović, kao i da svakoga dana ona može da se porodi i da na svijet donese svoga nasljednika, maloga Aleksandra, kako je već odlučeno da će se dijete zvati.

Međutim, kako se bliži dan porođaja izgleda da je i nervoza u porodici Živojinović sve veća, pa su se malo podigle i tenzije između Aleksandre i Filipa.

Oglasi - Advertisement

Kako prenose neki srpski mediji izgleda da su se Aleksandra i Filipu sukobili kada je Aleksandra saopštila svome mužu da ima namjeru da zovne svoju majku da bude sa njom neko vrijeme nakon poroda da joj pomogne , a ujedno i da živi sa njima kraći period.

Aleksandra je već u poodmakloj trudnoći i normalno razmišlja da će joj u prvim danima nakon poroda trebati pomoć oko bebe, pa se zato, kao i svaka druga žena, za to prvo obratila svojoj mami, koja je to sa oduševljenjem prihvatila. Međutim, niti jedna od njih nije mogla ni da pretpostavi kakva će da bude Filipova reakcija na te planove.

Kako je rekao izvor blizak Živojinovićima, kada su njih dvije saopštile Filipu planove, on je navodno totalno poludio i počeo je da galami na Aleksandru govoreći joj da nije smjela da donosi takve odluke a da se prije toga ne posavjetuje i ne razgovara sa njim jer u njihovom stanu faktički i nema mjesta za taštu, jer imaju samo tri sobe, zajedno sa dnevnom, a jedna je soba napravljena samo za bebu, pa tako za taštu Borku i nema mjesta.

Još je i dodao da ne želi da mu dijete odgajaju babe i djedovi već isključivo on i Aleksandra. Dodao je da nema ništa protiv da mu tašta dolazi, ali useljavanje nikako ne dolazi u obzir, barem kada je Filip u pitanju, rekavši i da tašta može da se useli, ali u tom slučaju će se on iseliti..

Aleksandra je pokušala da objasni Filipu da će tako njoj lakše biti jer ona i ne zna šta sve treba da radi oko bebe, ali Filip je ostao pri svojim stavovima.

Filip je dodao i da će angažovati iskusnu medicinsku sestru da se nađe Aleksandri, ako njena majka ne bude mogla dolaziti, ali kod useljavanja tašte je bio izričit da takva opcija ne dolazi u obzir.

 

Leave A Reply