Fanovi presretni i svi u transu: Ana Nikolić objavila prelijepu vijest zbog koje joj čestitke stižu sa svih strana (VIDEO/FOTO)

Pjevačica Ana Nikolić je do skora bila jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih pjevačica na ovim prostorima, i u jednome trenutku je izgledalo, kada je njena karijera bila u pitanju, da joj je samo nebo limit. Međutim razvoj nekih situacija je napravio da Ane već duže vrijeme nema na sceni.

Nakon što je rodila svoju kćerku Taru Ana se , barem je takav bio plan, na neko vrijeme povukla sa muzičke scene, ali zbog raznih razloga, to povlačenje se produžilo više od planiranog.

Ana je prije nekoliko godina ušla u vezu i u brak sa poznatim muzičarem Stefanom Đurićem Rastom, i sve je na početku bilo idilično i bajno. Dobili su u braku i kćerku Taru, i Ana je odlučila da se neko vrijeme posveti njoj i da malo ostavi karijeru po strani.

Međutim, tada za Anu počinju i zdravstveni problemi. Zbog bolesne štitne žlijezde Ana je počela da se goji i da dobija kilograme, kojih se nikako nije uspijevala riješiti, pa je zbog svega toga postala i veoma depresivna i stalno nezadovoljna.

Pored toga, počeli su i problemi u braku, koji su na kraju doveli do toga da se Ana i Rasta rastave, što je dodatno uticalo na pjevačicu i na njeno cjelokupno raspoloženje i zdravstveno stanje.

Međutim, prema nekim objavama na društvenim mrežama, izgleda da je Ana odlučila da okrene list i da se konačno pomjeri sa mrtve tačke u koju je zapala

Pjevačica je odlučila da se svom snagom posveti svojoj karijeri, a tom je svojom odlukom obradovala i sve svoje fanove objavom na Instagramu, sa fotografijom na kojoj je ona u žestokom radu u studiju a uz fotografiju je išla i poruka kako radi naporno, ali igra se još i gore.

Ujedno je poručila svim svojim fanovima da im sprema puno toga kako im je i obećala i da ona uvijek drži svoju riječ

Comments are closed.