Fanovi nisu mogli zaustaviti suze: Krili su je od njega, a ona ga je stalno tražila: Nakon tri mjeseca Darko Lazić konačno zagrlio svoju kćerkicu (FOTO)

Svi već znaju sve o nesreći koju je doživio i preživio pjevač Darko Lazić, i kroz kakve je muke prošao da bi sada bio u fazi rehabilitacije i veoma uspješno ide ka totalnom oporavku, što je prije nekoliko mjeseci bilo skoro nemoguće i za pomisliti.

Svo vrijeme dok je Darko bio u bolnici i borio se za svoj život, njegova porodica i prijatelji su donijeli odluku da ništa ne govore njegovoj četverogodišnjoj kćerki Loreni, jer nisu željeli da mala djevojčica doživi neke traume.

Tada su novinarima rekli kako mala Lorena ništa ne zna i da su skoro svi mišljenja da je tako i najbolje za malu Lorenu jer bi bilo veoma traumatično za nju da oca vidi u krevetu pod aparatima ili u invalidskim kolicima, pa je odluka bila da se Loreni ništa ne kaže, sve dok Darko ne stane na svoje noge i dok ne bude onaj stari.

Svi su se oko Lorene trudili da budu hrabri i raspoloženi, tako da djevojčica ne primjeti da se nešto dešava, a njoj su rekli da joj e tata na putu i da mnogo radi.

I tako je bilo sve do Badnjeg dana 2019. godine koji će pjevaču ostati kao jedan od najljepših prazničnih dana u životu, jer osim što oporavak ide veoma dobro, poslije tri mjeseca u bolnici konačno je uspio da zagrli svoju ljubimicu, svoju kćerkicu Lorenu.

Taj trenutak je Lazić ponosno podijelio i sa svojim fanovima na društvenim mrežama, a odmah je uslijedila i prava lavina komentara.

Sve što je napisao Lazić ispod fotografije ej ”Došla mi je moja ljubav slatka” a to je bilo dovolkjno da njegovi fanovi, pozitivno polude od sreće.

Svi su poželjeli pjevaču i njegovoj porodici sve najbolje na Badnje veče i Božić, a poželjeli su mu i što više ovakvih zagrljaja kao na fotografiji.

 

Comments are closed.