Fanovi naprosto presretni izdanjem Tanje Savić: Potpuno bez šminke pokazala svoju pravu i istinsku ljepotu (FOTO)

Tanja Savić je nakon učešća u Zvezdama Granda u jednoj od sezona, u kojoj je došla do samoga kraja, ali nije pobijedila, započela i svoju muzičku karijeru i u jednome trenutku je bila jedna od najpoznatijih i najtraženijih pjevačica u regiji. Redali su se hitovi, spotovi, albumi, sve je išlo onako kako treba, da bi poslije izvjesnog vremena, Tanja malo usporila i odlučila se za neke druge stvari u životi koje će joj biti prioritet.

Tanja se udala, odselila iz Srbije i rodila dva sina.

Jedno vrijeme se nije ništa znalo o noj, ali su fanovi bili sigurni da će se Tanja, kad- tad vratiti.

Tako se nešto i dogodilo, i zadnjih par godina Tanja živi na relaciji Australija, gdje su joj muž i sinovi- Srbija, gdje pokušava da se vrati na estradu i da ponovo pokrene svoju karijeru.

U početku to za Tanju nije bilo nit malo lako jer je zbog toga što joj nedostaju sinovi i muž često dolazila u depresivna stanja, pa su mnogi ljudi oko nje bili i zabrinuti za Tanjino zdravlje. Međutim, s vremenom se Tanja malo i navikla na ovaj način života, pa karijera opet počinje da ide uzlaznom putanjom.

Očito je da su je se i njeni fanovi uželjeli, a ona ih svako malo obraduje i sa ponekom svojom fotografijom na društvenim mrežama.

A da je zaista prava i istinska ljepotica, dokazala je i sa par fotografija koje e pokazuju kako Tanja izgleda bez imalo šminke na sebi, u nekim jutarnjim časovima uz ispijanje čaja ili kafe.

Naravno, da su svi njeni fanovi oduševljeni i svima je drago da Tanja polako dolazi sebi i polako dolazi na ono mjesto na estradi koje joj i pripada. U sam vrh.

 

 

 

Comments are closed.