Fanovi, a posebno žene poludjele kada su ga vidjele: Ovo je muškarac sa kojim uživa Andreana Čekić mjesec dana nakon razvoda (VIDEO/FOTO)

Posljednjih mjeseci se stvarno dosta piše o popularnoj pjevačici Andreani Čekić, a ona je sama odlučila da zadnju polovinu ovoga mjeseca provede u društvu svoje sestre i brata. Priznaje Andreana da ju je razvod dosta pogodio, o tome je pričala i to mnogo puta i javno, pa je odlučila, a da bi izbjegla sva dodatna pitanja i da bi izbjegla pritisak medija, da neko vrijeme provede sa svojim najbližim.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako objavila i nekoliko fotografija, a na jednoj se nalazi sa svojim bratom i vidljivo je da je pjevačici zaista trebala promjena, jer je na fotografiji zadovoljna i sretna

Kada priča o svojoj porodici, na Andreani se može vidjeti da je jako ponosna na nju, a pošto ima mnogo braće i sestara, uvijek se osjećala zaštičenom i voljenom. Stoga je i sama shvatila da je podrška porodice upravo ono što joj je potrebno u ovim trenucima, i da je to na kraju ipak ono najdragocjenije što ima.

Pošto je prije malo više od mjesec dana javno objavila da se razvodi od svoga muža Ivana Miladinovića, sa kojim je, osim što je bila u braku imala i veliku poslovnu i profesionalnu suradnju, sada je došla u situaciju da je postala umorna od silnih objašnjenja zašto se sve to dogodilo, pa joj je trebalo da se malo makne od svega, a najbolje mjesto za takvo nešto je svakako porodica.

Inače, Andreana je karijeru počela pojavljivanjem u Zvezdama Granda iz kojih je sve i krenulo, da bi danas imala sasvim zavidnu karijeru sa nekoliko hitova, od kojih je najpoznatija pjesma Cipele, koje je otpjevala u duetu sa Emirom Đulovićem.

 

 

 

 

Comments are closed.