Eva Ras vidjela Jelenine fotografije i dala svoje mišljenje o tome u TV emisiji: Mnogi su ostali zatečeni Evinim mišljenjem, a kada ga čuje Jelena Karleuša neće joj biti najbolje (FOTO)

0

Već i vrapci na granama znaju sve o skandalu u kojem se našla diva Jelena Karleuša kada su se u javnosti pojavile njene eksplicitne fotografije koje je ona razmjenjivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom sa kojim je očito imala ljubavnu aferu.

Mnogi ljudi iz javnosti i sa estrade su izrazili neko svoje mišljenje u vezi ovoga slučaja. Bilo je mnogih koji su zamjerali Jeleni što je uopšte dozvolila da joj se ovako nešto desi, a opet sa druge strane mnogi su stali na njenu stranu smatrajući da je svakako neprimjereno da se ovako neko ponaša prama jednoj ženi i prema majci dvoje maloljetne djece.

Oglasi - Advertisement

O tome svemu je imala svoje mišljenje i poznata glumica Eva Ras koja i nije htjela da zalazi nešto posebno u detalje kada joj je postavljeno pitanje šta ona misli o trenutno najaktualnijoj temi na estradi.

Eva je rekla kako je to sve u stvari privatna stvar i ne zna kako pojedinci imaju obraza da napadaju neku ženu koja se ponaša i koja je u stvari kao i sve druge žene na svijetu. Eva je dodala da ona lično ne poznaje niti jednu ženu koja nije varala, a posebno joj smeta što se buka uvijek digne kada žena uradi tako nešto dok se muškarcima uvijek na neki način progleda kroz prste.

Smeta joj da kada žena ima veliki libido, da to automatski znači, barem po našem okruženju da je žena k***a, dok je muškarac u tome slučaju muškarčina i svi mu čestitaju na njegovom uspjehu.

Vjerujemo da ove riječi eve Ras i nisu daleko od istine i da zaista u našem društvu vrijede dvostruki standardi kada su ovakve stvari u pitanju.

 

 

 

 

Leave A Reply