Emina je 14 godina voljela Mustafu, pa se razvela od njega, a sada je našla drugoga: Međutim svima je jasno dala do znanja da se više neće udavati, a ovo je razlog (FOTO)

Ova je godina skoro svo vrijeme bila zaista turbulentna za poznatu pjevačicu Eminu Jahović, a posebno druga polovina godine, a ovih je dana pjevačica po prvi puta odlučila da sa novinarima progovori malo o svojim osjećanjima tokom i nakon razvoda od turskog pjevača Mustafe Sandala.

Pa je tako Emina novinarima priznala da je odluka da se razvedu bila bolna za oboje, ali posebno za nju jer je ipak ona sa Mustafom živjela 10 godina, a 14 godina su bili zajedno. Priznaje da je dugo lagala i druge, ali i sebe da je unjihovom braku sve u redu da bi jednog dana spoznala pravu istinu i to joj je bilo kao da ju je neko polio hladnom vodom.

Tada je već znala šta treba da uradi, ali opet je mnogo razgovarala sa rodbinom i prijateljima. Ona je novinarima rekla da je Mustafa veliki čovjek, pun razumijevanja, i da je odličan otac njihovim sinovima, ali je ipak shvatila da je za nju najvažnije da ona bude dobro nego da trpi sve što je morala da trpi da bi ostala u braku u kome se ljubav jednostavno ugasila. Rekla je još Emina da danas smatra da je donijela pravu odluku i da se ne kaje zbog toga.

 

Mnogi su joj preporučivali, priznaje Emina, da zbog razvoda ide sa djecom kod psihijatra da bi djeca to lakše podnijela, ali je ona ipak bila mišljenja da ona kao majka ipak zna šta je za njenu djecu najbolje, a najvažnije joj je da ostane sa Mustafom u dobrim odnosima, jer je to i njenim sinovima najbitnije. Priznala je Emina i da je mnogo teško kada  žena ostane sama sa svojom djecom i da bi ljudi trebali da imaju mnogo više razumijevanja za takve žene, posebno kada neki novi muškarci uđu u njihove živote.

 

Poznato je da je u međuvremenu, nakon razvoda, Emina ušla u novu vezu sa turskim bogatašem Sadetinom Saranom, ali je Emina istakla da joj to nikako nije bio prioritet nakon razvoda, već se ljubav jednostavno desila, ali je rekla i da se neće udati za svoga novog izabranika, tj. da se više nikada neće udavati jer ne vidi razloga zašto bi jedna žena, koja se već ostvarila kao majka i prošla kroz razvod rekla još jednome muškarcu DA nakon svega.

 

 

Comments are closed.