Ekshumiran David Dragičević: Okupilo se mnogo svijeta, policija sve gledala sa strane (FOTO)

Svima onima ko iole prate vijesti na društvenim mrežama i po portalima poznat je slučaj ubistva nesretnoga mladića Davida Dragičevića iz Banja Luke čije je tijelo pronađeno nekoliko dana nakon nestanka, a na njemu je bilo vidljivo da je mladić bio izložen velikom mučenju i da je na kraju i svirepo ubijen.

Poslije toga je uslijedila nikakva istraga, pa je sve to bio povod da Davidovi otac i majka Davor i Suzana krenu sa okupljanjem na Trgu Krajine sa smo jednim ciljem da se pronađu krivci za smrt njihovoga sina.

Osam- devet mjeseci je trajalo okupljanje svijeta na Trgu Krajine i Davor i Suzana su uz sebe svakoga dana imali sve više ljudi koji su ih podržavali u njihovim naporima da pronađu izvršioce i naredbodavce ovoga groznog zločina, a sam Davor Dragičević, otac ubijenog Davida je tvrdio da se krivci nalaze u samome političkom i policijskom vrhu Republike Srpske.

Prije nekoliko mjeseci vlast je naredila da se zabrani ovo okupljanje na Trgu Krajine, izašla je i policija, pa je za katolički Božić došlo do sukoba između policije i građana , a sve je to rezultiralo velikim brojem hapšenja i manjim povredama i na jednoj ,ali i na drugoj strani.

Podignuta je optužnica protiv Davora Dragičevića i od tada je on u bjekstu i svako malo se javi preko društenih mreža, da je živ i da se i dalje bori za istinu, a Davidova majka Suzana je najavila da će tražiti da se napravi ekshumacija tijela njenoga sina, jer ne želi da joj sin počiva u zemlji i u državi koja ga je ubila i koja ne želi ništa da uradi da bi se krivci pronašli.

Danas je ona to i napravila. Tijelo njenoga sina je ekshumirano i biće prebačeno u Austriju, u Bečko Novo Mjesto gdje ona inače živi.

Comments are closed.