Duško Tošić je odmah doletio iz Kine da bi se našao Jeleni, kao oslonac i utjeha, a u sebi je teško preživljavao i lični gubitak: Dva gubitka u porodici u zaista kratkom vremenu (FOTO)

Svi mediji u Srbiji su objavili vijest da je u nedelju ovaj svijet u svojoj 61. godini napustila Divna Karleuša, poznata beogradska radijska voditeljica i majka poznate pjevačice Jelene Karleuše. Divna se nekoliko godina borila protiv zaista teškoga oboljenja, ali na kraju srce više nije imalo snage da borbu i nastavi.

Ove srijede je obavljen i posljednji ispraćaj Jelenine majke, a porodica se okupila da bude tu uz i za Jelenu, pa je tako i Jelenin suprug Duško doletio iz Kine, čim mu je javljeno šta se desilo njegovoj punici.

Duško možda i najbolje zna kako je Jeleni ovih dana jer je i on sam, tek prije pola godine isto doživio veliki gubitak u svojoj porodici, kada je izgubio svoga oca Milorada. Tada je Jelena svo vrijeme bile uz svoga supruga i nije se odvajala od njega, te mu bila i oslonac i utjeha.

I tada je Duška tužna vijest o gubitku oca dočekala u Kini gdje zarađuje svoju platu igrajući fudbal za jedan od tamošnjih klubova, i kao što je ovih dana uradio, tako je i tada prekinuo sve svoje obaveze prema klubu i doletio u Srbiju kako bi pomogao majci, ali i kako bi organizirao sve oko ispraćaja.

I ovih je dana uradio istu stvar, da bi se našao svojoj supruzi Jeleni, i da bi joj bar malo olakšao ove tužne dane kroz koje trenutno prolazi

Sahrana je obavljena u srijedu, na Bežanijskom groblju a na samoj sahrani je bio prisutan veliki broj ljudi, Jeleninih kolega i prijatelja, kao i rodbine i poznanika.

 

 

 

Comments are closed.