Duško je u Dubaiju Jelenu osramotio pred svima: Karleuša pred kamerama pokušala da bude malo prisnija sa mužem, ali nije ispalo baš kako je ona zamislila (VIDEO)

0

Nikako da se smiri i smanji interesovanje kada je skandal Jelene Karleuše u pitanju jer je javnost svakim novim danom sve zainteresovanija šta se dešava sa tim slučajem, kao i koji će biti krajnji rezultat cijele ove afere i ko će na kraju sa kime ostati, a ko će koga ostaviti.

Jelena Karleuša na sve načine pokušava da se vrati u neke svoje životne i poslovne rutine. Normalno odrađuje svoje obaveze sa Zvezdama Granda sa nekim sitnim trzavicama unutar emisije, ali to bije niše neobično kada je Jelena u pitanju.

Oglasi - Advertisement

Također pokušava na sve načine i da popravi odnose sa svojim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, koji je možda bio i najviše pogođen fotografijama Jelene koje su se pojavile u javnosti, a koje je ona slala drugom fudbaleru, Ognjenu Vranješu.

Pa je tako ovih dana Jelene sa kćerkama Atinom i Nikom odletjela za Dubai, gdje ih je već čekao Duško, a izgleda da će i taj kratki odmor biti jedan od Jeleninih pokušaja da koliko- toliko izgladi situaciju sa Duškom i da pokuša da sačuva svoj brak.

Tako su njih dvoje, zajedno sa svojom djecom, poslije dužeg vremena objavili i neke svoje zajedničke fotografije, na veliku radost mnogih ljudi sa društvenih mreža.

Međutim, da ipak nije baš sve kako treba pokazuje i snimak koji je nastao na jednoj od plaža u Dubaiju, na kojem se vidi da sve baš ne ide na način kako je to Jelena zamislila.

Jelena je na tom snimku plesala i uvijala se oko Duška, ali je on u jednom trenutku samo pogledom dao Jeleni znak da prestane i da je bilo dosta glupiranja, što se jasno vidi iz snimke koju i vi možete da pogledate.

Leave A Reply