Društvene mreže plaču od smijeha zbog oglasa koji je dao jedan Crnogorac u kojem traži idealnu djevojku za sebe: Njegovi uslovi su naprosto urnebesni (FOTO)

U današnje vrijeme nekako i nije baš jednostavno naći idealnog partnera za neki zajednički život i brak, jer su se svi nekako okrenuli sebi samima, i sve teže ljudi funkcioniraju u vezama, a posebno u brakovima, pa se svako dovija na svoj način da pronađe idealnog partnera za sebe.

Odnosi između žena i muškaraca su uvijek bila vječna tema raznih polemika i razmišljanja i nikada nije bilo ništa jednostavno u vezi toga, a posebno danas.

Danas se flert između muškaraca i žene premjestio u virtualni svijet, pa više nije uopšte čudno kada čujemo da je neko svoga partnera upravo upoznao preko društvenih mreža ili nije čudo da većina sada svoje partnere upravo i traži na društvenim mrežama.

Međutim, Crnogorac o kojemu je ovaj tekst je potragu za svojom srodnom dušom podigao na jedan veći nivo. On je postavio jedan status u vidu oglasa, koji je ta kratko vrijeme postao veoma popularan.

On je pokušao da objasni da već dugo traga za idealnom djevojkom za sebe, ali pošto je potraga bila bezuspješna, morao je da pribjegne organiziranju javnoga konkursa, pa je napravio i oglas koji objašnjava kakva djevojka mora da bude da bi zaslužila laskavu poziciju njegove djevojke.

Mada je na samome početku napisao da želi normalnu vezu, ipak je istakao i gomilu zahtjeva koje savršena djevojka za njega mora da ispunjava, pa su tako njegova očekivanja da djevojka ima 25-35 godina, da ne pije i ne puši, da voli da se druži, da je vesela i pozitivna i da voli seks i najmanje deset poza koje idu uz seks, te da nikako ne smije biti ljubomorna

Za sve one djevojka koje su zainteresovane tražio je da mu dostave fotografije i lične podatke, kao i informacije da li je bilo koja od kandidatkinja prije bila u braku i da li imaju djecu iz prijašnjih veza. Tražio je i da fotografija bude takva da se vidi cijela figura kandidatkinje i napomenuo da konkurs traje samo do 27. februara.

Ne znamo da li postoji djevojka koja će se javiti na ovakav oglas, ali da nas je sve nasmijao, to sigurno jeste.

 

 

Comments are closed.