Dragana Mirković bila u braku prije Tonija Bjelića: Otkrivena velika ljubavna tajna popularne pjevačice

Zna se kako je to u šou biznisu.  Mnogo je tu tajni, intriga, laži, prevara, neostvarenih i ostvarenih ljubavi, afera skandala. Za mnoge se od njih sazna, a za neke, nekim čudom se dosta dugo ne zna ništa, ali ipak, prije ili kasnije, sve na kraju izađe na vidjelo.

Pa je tako ovih dana na vidjelo izašla i jedna davna veza poznate pjevačice Dragane Mirković iz vremena kada ona još nije ni poznavala svoga sadašnjeg muža.

Oglasi - Advertisement

Ta veza je, kako neki mediji navode trajala skoro deset godina, a čovjek sa kojim je Dragana bila u vezi je nekadašnji estradni menadžer i političar Zoran Bašanović.

Njih dvoje su tokom devedesetih bili ljubavni par, a osim toga Zoran je Dragani bio i menadžer

To su bile veoma plodne godine Draganine karijere, ali su na kraju, nekako s krajem prošloga vijeka i milenija oboje odlučili da stave tačku na i i na poslovnom i na ljubavnom planu

Dragana je ubrzo upoznala svoga Tonija sa kojim je i dan danas i ima dvoje prekrasne djece kao i veliko poslovno carstvo.

Bašanović je u nekim svojim prijašnjim intervjuima govorio kako od prekida više nije bio u nikakvom kontaktu sa Draganom, ali je naveo da su , dok su bili u vezi imali jedno malo i tajno vjenčanje.

Tajno vjenčanje su obavili na jednom od svojih mnogobrojnih putovanja, a ovo se desilo u Las Vegasu, u jednoj maloj kapelici, koju inače turisti koriste za takve stvari. Međutim to vjenčanje nije nigdje zavedeno u knjigama, tako da zakonski i ne važi.

Bašanović je, koliko je poznato, prije Dragane bio u vezi i sa pjevačicom Mirom Škorić, ali ta je veza veoma burno završena. Stoga je bilo veliko iznenađenje kada se Mira pojavila na jednoj Zoranovoj proslavi, na kojoj su pokazali da su razmirice iza njih i da sada imaju sasvim korektne odnose, mada se nekada pričalo da je Bašanović Miru ostavio upravo zbog Dragane.

 

 

Comments are closed.