Domaćice napravile magićnu pastu za čišćenje sanitarija i podijelile recept sa svima: Uz pomoć samo tri sastojka vaše kupatilo i WC će biti uvijek besprijekorno čisti

Samo domaćice znaju koliko muke imaju sa stalnim čišćenjem i pranjem kuće i pokućstva i koliko se truda treba uložiti da bi neki dijelovi kuće ili doma izgledali besprijekorno čisti.

Normalno je da se za takve stvari i čišćenja koriste i razni hemijski proizvodi namijenjeni baš za takve poslove, ali i uz pomoć njih neki dijelovi stana, posebno onaj sanitarni dio, kupatilo i WC nikada ne dobiju onaj pravi sjaj i čistoću.

Međutim, neke od domaćica su došle na fantastičnu ideju, pa su izmislile domaću pastu u koju idu samo tri sastojka, koje svako domaćinstvo ima u kući.

Sve što treba da uradite je da nabavite ove sastojke, a to su: Pola šolje soda bikarbone, 1/4 šolje hidrogena, i jednu  mali kašikicu deterdženta za pranje suđa. Sve ovo treba da promješate i to dok ne dobijete smjesu koja se pretvorila u pastu.

Pastu treba da nanesete na sva mjesta gdje ima tragova prljavština, naslaga boja, kao i na pločice u kupatilu, a i u WC-u. Kada nanesete pastu na ta mjesta, sve ostavite da odstoji 20-30 minuta, a zatim dobro sve istrljajte ribaćom četkom, a ostatke paste uklonite uz pomoć tople vode.

Vjerujemo da ćete biti oduševljeni rezultatima čišćenja i da ćete od sada izbjegavati hemijske proizvode za čišćenje, jer osim toga što ćete uštedjeti znatnu količinu novca , sačuvat ćete i svoje zdravlje jer je dokazano da pojedina hemijska sredstva koja upotrebljavamo u kupatilu i kuhinji veoma loše utiču na respiratorne organe čovjeka, a s vremenom može doći i do težih komplikacija.

 

Comments are closed.