Doktori iz KBC Zemun otkrili koja je bila prva Darkova želja kada se probudio iz višednevne kome

0

Kako sada stvari stoje izgleda da se Pjevač Darko Lazić oporavlja nakon stravične nesreće koju je preživio i u njoj zadobio teške tjelesne povrede od koji su neke od njih bile i opasne po život.

Darko je smješten na KBC-u u Zemunu i čitav ljekarski tim se brine za Darka, a kako neki mediji prenose, svi oni pokušavaju da ispoštuju sve želje ovoga pjevača nakon što se probudio iz višednevne kome..

Oglasi - Advertisement

Neki od doktora su i za medije izjavili da se pjevač osjeća mnogo bolje ali da se i dalje njegovo stanje prati 24 časa, i ništa se ne prepušta slučaju.

Ujedno su Darku dozvoljene i posjete, a doktori su otkrili ko sve može i već jeste posjetiti pjevača.

Darkova prva želja je bila da vidi svoju majku i oca, kao i sadašnju djevojku, ali i bivšu suprugu. a tu je i Darkov brat.

Velika je stvar, kako navode doktori, da se Lazić probudio iz kome i da komunicira na neki način sa svima, i mada ima otežano disanje  ipak je svjestan situacije u kojoj jeste, mada se još nije razgovaralo sa njim o samoj nesreći, jer doktori smatraju da je još rano za tako nešto i da bi ta priča mogla imati loš efekt na samo Darkovo stanje.

Doktori pretpostavljaju, da ako sve bude išlo svojim tokom i bez dodatnih komplikacija, Darko će trebati da uradi još nekoliko operacija, i to čim mu organizam malo ojača i bude spreman za takav napor. A ujedno , doktori su sigurni da poslije svega Darku predstoji veoma dug oporavak, od nekoliko godina, za koji će mu trebati i fizička i psihička snaga, a posebno će trebati podršku svojih najmilijih bez kojih Darko neće moći puno toga sam uraditi.

 

 

 

 

Leave A Reply