Doktori iz KBC Zemun otkrili koja je bila prva Darkova želja kada se probudio iz višednevne kome

Kako sada stvari stoje izgleda da se Pjevač Darko Lazić oporavlja nakon stravične nesreće koju je preživio i u njoj zadobio teške tjelesne povrede od koji su neke od njih bile i opasne po život.

Darko je smješten na KBC-u u Zemunu i čitav ljekarski tim se brine za Darka, a kako neki mediji prenose, svi oni pokušavaju da ispoštuju sve želje ovoga pjevača nakon što se probudio iz višednevne kome..

Oglasi - Advertisement

Neki od doktora su i za medije izjavili da se pjevač osjeća mnogo bolje ali da se i dalje njegovo stanje prati 24 časa, i ništa se ne prepušta slučaju.

Ujedno su Darku dozvoljene i posjete, a doktori su otkrili ko sve može i već jeste posjetiti pjevača.

Darkova prva želja je bila da vidi svoju majku i oca, kao i sadašnju djevojku, ali i bivšu suprugu. a tu je i Darkov brat.

Velika je stvar, kako navode doktori, da se Lazić probudio iz kome i da komunicira na neki način sa svima, i mada ima otežano disanje  ipak je svjestan situacije u kojoj jeste, mada se još nije razgovaralo sa njim o samoj nesreći, jer doktori smatraju da je još rano za tako nešto i da bi ta priča mogla imati loš efekt na samo Darkovo stanje.

Doktori pretpostavljaju, da ako sve bude išlo svojim tokom i bez dodatnih komplikacija, Darko će trebati da uradi još nekoliko operacija, i to čim mu organizam malo ojača i bude spreman za takav napor. A ujedno , doktori su sigurni da poslije svega Darku predstoji veoma dug oporavak, od nekoliko godina, za koji će mu trebati i fizička i psihička snaga, a posebno će trebati podršku svojih najmilijih bez kojih Darko neće moći puno toga sam uraditi.

 

 

 

 

Comments are closed.