Doktori Darka Lazića opet zabrinuti za pjevača: Darko opet počinje po starom i niti malo ne brine o sebi (FOTO)

Mada se nakon nesreće koja se desila u oktobru prošle godine u kojoj je jedva spasio glavi Drako Lazić veoma uspješno oporavlja i doktori su zadovoljni njegovim napretkom, izgleda , berem sudeći po nekim snimcima koje je njegov prijatelj postavio na društvenim mrežama, da se Darko baš i nije opametio sa ovim ružnim iskustvom.

Tome svjedoči i snimka iz vozila, u kojem se nalazi Darko u vožnji, ali bez sigurnosnog pojasa na sebi

Na snimku se Darko nalazi u kolima sa svojim prijateljem, raspoložen i sretan, obojica pjevaju, i vidljivo je da je i Darkovo zdravstveno stanje mnogo bolje. Mnogi su njegovi fanovi vidjevši tu snimku uputili mu riječi podrške, ali bilo je i dosta onih koji su baš zamjerili pjevaču da se opet nije vezao sa sigurnosnim pojasom, pa su mu mnogi zamjerili da izgleda nije ništa naučio iz svoje nesreće u kojoj je jedva živu glavu sačuvao, upravo zato jer nije bio vezan.

Inače i Darkov doktor Miloš Poleksić je zabrinut za Darka, jer on ne može da mu zabranjuje da izlazi, jer ustanova u kojoj se Darko oporavlja je ustanova otvorenog tipa.

Doktor je novinarima rekao da je savjetovao Lazića da ne izlazi iz ustanove i da ne ide nigdje i to iz više razloga, jer prije svega on još uvijek ne može da se oslanja na desnu nogu, a napolju je puno leda i klizavo je pa je veliki rizik da padne i da obnovi ili pogorša povredu. Doktor bi najviše volio da se Darko drži strogoga režima oporavka, ali mu je donekle i razumljivo zašto želi da ponekad izađe, jer je to u neku ruku lijek i rasterećenje za njegovu dušu.

 

 

 

Comments are closed.