Dok se Jelena svađa sa takmičarkom i njenim mužem, Duško mirno šuti i radi : Objavio fotografiju na Instagramu, a mnogima je upalo u oči sa kime je u društvu (VIDEO/FOTO)

Zadnjih mjesec , ali i više dana se , a to su svi mogli vidjeti i biti svjedocima, pisalo o Jeleni Karleuši i njenome veliko skandalu sa eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti, a koje je navodno razmjenjivala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, sa kojim je navodno bila i u vezi.

Mjesec i više dana su mediji samo pisali o toj aferi i o ničemu drugom i u jednom trenutku je izgledalo da ti natpisi nikada neće prestati.

Ipak, ova afera sve manje interesuje javnost, a i Jelena se pomalo vraća na one svoje stare staze, pa je tako već polako počela da vraća i onaj stari karakter u Zvezdama Granda, tj. da svako malo dolazi u sukobe i prepucavanja , bili sa takmičarima, bilo sa članovima žirija ili produkcijom.

Pa je tako Jelena u posljednjoj emitovanoj emisiji Zvezda Grand došla u otvoreni sukob sa jednom od takmičarki, koja se zove Mira Medan. Nju je Jelena javno iskritikovala zbog stajlinga u kojem se pojavila, pa je u jednom trenutku pitala da nije sišla sa planine kada se tako odjenula.

Mira je otišla sa scene, ali je sve to pogodilo njenoga muža koji je samo dan kasnije javno prozvao Karleušu preko društvenih mreža sa nekoliko poruga, koje su naravno aludirale na njenu seks aferu i sve ono što joj se događalo zadnjih mjesec dana.

Za svo to vrijeme Jelenin suprug Duško mudro šuti, radi i putuje i ostavlja dojam kao da ga sve ove stvari oko njegove supruge više ne dotiču, pa je tako i objavio jednu fotografiiju na Insatgramu na kojoj se nalazi sa igračima iz tima za kojeg sada igra, a slika je napravljena u avionu, na pripremama na kojima se Duško trenutno nalazi.

Comments are closed.