Dok se borio širom svijeta, ovoga vojnika je žena prevarila sa 60 njegovih kolega: Sve što mu je preostalo je slatka osveta na vojnički način koja je odjeknula i na društvenim mrežama

Američki vojnik Fritz Master je ispričao svoju tešku priču koja se ubrzo pojavila i na društvenim mrežama, a kojom je ispričao šta sve vojnici mogu doživjeti tokom službovanja i da ratovanje nekada i nije najgora stvar koja se vojniku može desiti.

On je poslije svoga službovanja u Koreji sretan se vratio kući, jer je bio razdvojen od supruge mnogo mjeseci, ali kada je , s vremenom saznao neke informacije o svojoj ženi, shvatio je da je rat bio bolja opcija za njega.

Zato je odlučio da se osveti i da svoju priču sa svima podijeli.

Za svoj brak kaže da je na početku sve bilo idealno i da je njegova supruga u prvim mjesecima bila i divna i krasna, mazna, brižna i daje bila idealan partner. Nju je upoznao preko zajedničkog prijatelja. Odlučio je da se oženi, ali s vremenom se pokazalo da je malo i požurio sa tom odlukom.

Već poslije nekoliko mjeseci je primjetio da se njegova žena počela čudno ponašati. Često bi bila vani jer je vodila majku kod ljekara, odlazila bi u kupovinu na drugi kraj grada, i neki njegovi prijatelji bi je viđali na nekim čudnim lokacijama u gradu. Odlučio je da sve malo istraži, ali tada je njegova jedinica dobila naređenje da na nekoliko mjeseci moraju ići u Koreju.

I u Koreji su do njega dolazile mnoge loše informacije da bi, kada se napokon vratio kući saznao da je njegova žena spavala dok njega nije bilo sa više od 60 muškaraca, a sve su to uglavnom bile njegove kolege vojnici. Svuda okolo je pričala, pa i njegovim roditeljima, da je on homoseksualac i da joj on sam bira osobe sa kojima može da spava.

U stvari, samo ga je koristila za finasiranje njene pohote. Čak je odlučila i da pokrene brakorazvodnu parnicu, optužujući ga da ju je on naveo da se tako ponaša, tražeći od suda da svu imovinu dodjeli njoj. Međutim , poslije iskaza nekoliko svjedoka, pa čak i njenih ljubavnika i prijateljica, sudija je odlučio da je ostavi bez prebijenog dinara i sve je ostavio Masteru.

Nije brak za vojnika !

 

 

Comments are closed.