Dok je hodao pored kafića desilo se nešto što ga je u sekundi moglo koštati glave, a sve ostale prolaznike je ostavilo u čudu i bez riječi (VIDEO)

0

Svakoga dana na internetu, ali i preko društvenih mreža možemo da vidimo na stotine i hiljade snimaka koje pokazuju najobičnije ljude u nekim neobičnim situacijama, koje ponekad mogu kod nas da izazovu smijeh do suza, ali ponekad mogu da nam izazovu i čuđenje kao i jezu i strah od nekih situacija koje su i po život opasne.

Među najpopularnijim i najinteresantnijim snimkama su one koje su sasvim slučajno napravljene, uz pomoć nadzornih kamera, a da sudionici snimke i nisu znali da ih snimaju.

Snimka koju u ovome tekstu dijelimo sa vama pokazuje na najbolji način kako samo jedna mala, sitna sekunda može da vam promijeni čitav život i šta znači naći se na pogrešnom ili pravom mjestu u pogrešno ili u dobro vrijeme.

Ovu snimku sa jedne nadzorne kamere je podijelila jedna od korisnica Facebooka, a sve ono što se može vidjeti na snimci je jednostavno šokiralo javnost.

Na ovome videozapisu možete da vidite kako je jedan čovjek preživio zaista nesvakidašnji događaj, te da se skoro pola zgrade urušilo netom kada je on prošao kraj nje, i sve se desilo u samo nekoliko malih, sitnih, ali veoma važnih sekundi.

Muškarac je lagano hodao Londonom i kada je prolazio ulicom Stoke Newington High desilo se ovo o čemu danas svi pričaju.. Nakon što je prošao pored kafića koji se zove Stoke Vintage Cafe, sa zgrade u kojoj se kafić nalazi, pravo na pločnik je počeo padati zid zgrade, odnosno cigla, a zidić na zgradi se počeo skroz urušavati.

Muškarac je bukvalno za jednu sekundu, za jedan korak izbjegoa da zid padne direktno na njega i da ga sigurno usmrti.

Kao razlog ovoga urušavanja zida navelo se da je jak vjetar, ali i oslabljena zidna konstrukcija.

Kako je sve to izgledalo možete da vidite i na videu kojeg dijelimo sa vama.

Leave A Reply