Dlačice iznad usana možete da uklonite uz pomoć jedne smjese sa povrćem: Biti ćete oduševljeni rezultatima (RECEPT)

Mnoge žene, najčešće zbog nekih hormonalnih poremećaja, a nije to rijetkost ni kod muškaraca, imaju problema sa izrastanjem dlačica na nekim veoma neugodnim mjestima, tako da to estetski ne djeluje najprivlačnije.

Svi ti ljudi pokušavaju e da pronađu najbolji način da se riješe neželjenih dlačica. Ukoliko je neko od vas uzimao neke hemijske ili kozmetičke proizvode, sigurno imate to iskustvo da je sve to veoma kratkoga daha, jer je učinak takav da se dlačice brže vrate neko što vam je trebalo vremena da ih uklonite.

Oglasi - Advertisement

U ovome tekstu mi za vas imamo idealno rješenje sa kojim ćete se zauvijek riješiti neugodnih dlačica i to bez ikakvih problema. Ovo rješenje možete da koristite na bilo kojem dijelu vašega tijela, ali ipak se pokazao kao najučinkovitiji sa dlačicama koje se nalaze na licu.

Namirnica koja vam je najpotrebnija za ovaj recept je paradajz, a nju svakako imate u kući

Ostali sastojci koji su vam potrebni za ovaj recept pored paradajza su i kašikica goveđeg želatina, kao i jedna kašika mlijeka

Priprema ide na sljedeći način i veoma je laka i jednostavna. Uzmite jedan paradajz, dobro ga operite i očistite, a onda ga isijecite najsitnije što možete, kako bi iz njega izašao sav njegov sok.

Zatim paradajz stavite u jednu posudu i dodajte mu i ostala dva sastojka, dakle goveđi želatin i mlijeko, i sve dobro promiješajte.

Smjesu koju ste dobili miješanjem nanesite na sve dijelove kože sa kojih želite da uklonite neugledne i dosadne dlačice. Ostavite tako tu smjesu na koži oko desetak minuta. Nakon toga sve operite i dobro obrišite. Odmah ćete primjetiti da su dlačice nestale i vjerujemo da ćete biti zadovoljni rezultatima i da ćete preporučiti ovaj recept i drugima.
.

 

Comments are closed.