Djevojci iz Kruševca je vjenčani kum sa samo 4 riječi upropastio vjenčanje: Kad je trebala da kaže DA, uskočio je on, a svi su mu oduševljeno aplaudirali

Ovo je priča o jednoj mladoj iz Kruševca kojoj je vjenčani kum upropastio svadbu na takav način da se i sedmicama nakon svadbe još uvijek govori o tome slučaju.

Mlada i njen mladoženja su dosta dugo čekali na svoj najvažniji dan, i sve je u početku išlo kako treba. Mladoženja je došao po mladu, kolona svatova je krenula po gradu, došli su do matičara i krenula je ceremonija vjenčanja.

Oglasi - Advertisement

Matičar je prvo upoznao mladence i sve prisutne sa stavkama iz zakona da bi došao trenutak kada matičar pita sve prisutne da li ima neko ko bi želio da nešto kaže u vezi spajanja dvoje mladenaca.

Svi su bili šokirani kada je kum rekao da ima on nešto da kaže prije samog iskazivanja sudbonosnih DA. Matičarka je odobrila kumu da kaže to što ima, da bi on izašao iz reda, prišao svojoj djevojci i pred tuđim svatovima je zaprosio i upitao je da mu bude žena.

”Udaj se za mene” su četiri riječi koje su zauvijek pokvarile svadbu ovome paru i zbog kojih uopšte neće nositi lijepe uspomene sa tog vrlo važnog dana za njih.

Mladenki još više teško pada da su nakon tog postupka njenoga kuma svi u prostoriji bili ushićeni dok je ona bila zgrožena i nije joj bilo jasno kako se njihov kum i prijatelj usudio da njihov dan pretvori u svoj.

Mladenka priznaje da se od toga trenutka pola svadbe ni ne sjeća i da joj je sve kao u nekoj magli, kao da se događa nekome drugome a ne njoj. Krivo joj je da je njenih pet minuta uzeo čovjek koji je trebao biti tu za njih, a uradio je sve kontra njih.

Sada je mladenka još uvijek u iščekivanju fotografija sa svadbe, ali je prosto strah na šta će one ličiti i da li će uopšte htjeti da se sjeća bilo čega u vezi svoga vjenčanja. Posebno je mladenka ljuta na svoga supruga koji ne shvata zašto joj sve to  smeta, i koji smatra da je potez njegovoga kuma bio sasvim u redu i simpatičan. Čak je i počela razmišljati o razvodu iako je tek ušla u brak i sve zbog ovoga poteza njihovoga vjenčanog kuma.

 

Comments are closed.