Dječak šokirao kraljicu Elizabetu onim što je učinio dok su se upoznavali: To je bio baš čudan naklon (VIDEO)

Ne prođe baš niti jedan dan a da mediji iz Engleske i iz Velike Britanije ne napišu barem jedan tekst o članovima kraljevske porodice i o situacijama u kojima se pojedini članovi porodice.

U posljednje vrijeme je najpopularnija nova vojvotkinja Meghan Markle, pa se stoga o njoj najviše i piša, ali za javnost je uvijek bilo veoma zanimljivo sve što se tiče kraljice Elizabete.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako susret sa kraljicom ipak bio malo previše za devetogodišnjeg dječaka Bathana Granta, koji je na kraju odlučio da bukvalno otpuže od svega.

Ovaj dječak je , zajedno sa svojim roditeljima , pjevačem Davidom Grantom i voditeljicom Sarrie Grant bio na jednome humanitarnom događaju, na kojem se našla i sama kraljica.

Kada je kraljica u jednome trenutku došla do dječaka, njegovi roditelji su ga predstavili kraljici kao njihovog posvojenog sina Nathana, a dječak je u tome trenutku odlučio da je bilo dosta upoznavanja za taj dan, pa se samo jednostavno spustio na koljena, i otpuzao do druge prostorije rekavši kraljici samo ”Pozdrav”.

Bilo je očito da kraljici nije bilo niti malo prijatno, ali je uspjela da se malo i nasmiješi na ovaj dječakov postupak, dok je njegova majka pokušala opravdati dječaka rekavši kraljici da je to njegova verzija naklona.

Inače, mali Nathan je jedno od četvero djece porodice Grant, a svo četvero su rođeni sa posebnim potrebama. Nathanu je dijagnosticiran ADHD (poremećaj hiperaktivnosti i nedostatka pažnje), a usvojen je kada je imao samo dvije godine. Njegovi roditelji su često u medijima govorili o iskustvima i izazovima koje imaju u odgajanju Nathana, kao i sa ostalo svoje troje djece, kao i o ružnom iskustvu kada su roditelji u Nathanovoj šoli skupljali potpise da se Nathan izbaci iz škole, a to je njegovim roditeljima posebno teško palo jer su sve te roditelje znali, pa su se čak i družili sa njima, a sada ih mnogi od sramote više ne mogu ni u oči pogledati

 

Comments are closed.