Desila se velika promjena: Divna DNK operisala kičmu i izgleda sretno kao nikada do sada (FOTO)

Svi koji poznaju i prate rijaliti programe, zasigurno znaju ili su čuli za Divnu Milanović, koja je većini javnosti poznata kao Divna DNK. Opšte je poznato i da Divna ima nekih većih zdravstvenih problema, posebno kada je njena kičma u pitanju.

Dok je divna bila učesnica prve sezone rijalitija Zadruga, u jednoj od emisija koje su išle u okviru rijalitija jedna od gošći je bila i najpoznatija starleta ovih prostora Soraja Vučelić, koja je u emisiji obećala da će pomoći Divni, čim izađe iz rijalitija da uradi operaciju koja će joj pomoći oko njenih problema oko kičme.

Poslije toga, Divna je u nekoliko navrata izjavljivala daje Soraja nakon izlaska iz rijalitija nije kontaktirala, ali da joj ona to ni ne zamjera, jer je Divna sigurna da će je Soraja pozvati, a u međuvremenu Divna želi da vrati sebi svoju Kristinu, jer joj je ona najveći prioritet u životu.

Ako je suditi po nekim zadnjim fotografijama koje su se pojavile na društvenim mrežama, izgleda da je Divna ipak odradila neke operacije, jer po njenom stavu izgleda da i njena kičma stoji dosta bolje, pa je vrlo moguće da su neki operativni zahvati već učinjeni.

Teško je prosuditi na osnovu same fotografije, da li je samo ispalo tako ili je Divna zaista uradila neke zahvate, ali se čini po fotografiji da je Divna sretnija nego ikada prije.

Ona je bila poznata po tome što je sa svojim mužem Markom DNK gostovala u emisiji DNK gdje su i dobili takav nadimak, a u emisiji je Mrko htio da dokaže da dijete koje je Divna rodila nije njegovo, međutim, DNK analiza je pokazala da Marko ipak jeste otac Divninoga djeteta

Comments are closed.