Definitivno najkraći brak u istoriji: Tražila razvod poslije samo tri minute braka, a njen razlog su mnogi shvatili i podržali (FOTO)

0

Vjenčanje i brak je zaista veliki i najozbiljniji korak u životu jednoga para, jer se ulaskom u bračnu zajednicu mnoge stvari u životu mijenjaju, posebno prioriteti, pa je preporučljivo svima da dobro razmisle prije nego li se odluče na takav korak.

Postalo je veoma moderno i da se nakon samo nekoliko mjeseci ili godina parovi i razvode iz raznih razloga, a najviše zbog toga jer su u sam brak ušli bez mnogo razmišljanja i prije nego li su stvarno upoznali svoga partnera.

Oglasi - Advertisement

Međutim ovaj brak o kojem danas pišemo je oborio sve rekorde kratkoće trajanja jer je trajao ni manje, ali ni više, samo tri minute. Čim se mladoj desio ovaj mali peh, sve se raspalo, za samo tri minute braka.

Ovo vjenčanje se desilo u Kuvajtu, a sve je počelo sasvim normalno kako inače vjenčanja počinju.

Novopečeni bračni par je završio sve što je trebalo kod matičara, stavili su svoje potpise na potrebne dokumente, da bi zatim lagano krenuli u pratnji prijatelja iz opštine. Međutim, mlada se pri izlazu iz zgrade slučajno saplela i pala i pružila se koliko je duga i široka

Mladoženja je naravno mogao da joj odmah pomogne, mogao je i da samo šuti, i to bi bila pametna varijanta, ali on je odabrao soluciji da se svojoj tek vjenčanoj ženi podsmijeva i da joj govori i objašnjava kako je smotana i glupa zbog toga što joj se desilo.

Mlada je, po svjedocima , bila van sebe od bijesa zbog poniženja kojeg je doživjela od muža, tako da se odmah vratila u opštinu i zatražila  razvod odmah i na licu mjesta.

Ne zna se sa sigurnošću da li je matičar uvažio ovaj njen zahtjev, ali kada se ova priča pojavila na društvenim mrežama dobila je pun podršku i svi su joj rekli da je pametno što je zatražila razvod, jer ako se njen muž tako ponaša na početku braka, može se samo zamisliti šta će tek raditi kasnije i kako će se ružno ponašati.

 

Leave A Reply