Dečko Snežane Đurišić iskreno priznao: Neću da živim sa njom i neću useliti sa njom u stan, a evo i zašto (FOTO)

Mnogima je poznato da je popularna pjevačica Snežana Đurišić već godinu dana u vezi sa poznatim ginekologom Vanjom Miloševićem.

Jedno vrijeme su njih dvoje i krili svoju vezu od javnosti da bi se prije nekog vremena pojavili natpisi kako su njih dvoje započeli zajednički život i kako se Vanja uselio u stan od Snežane.

Međutim, Vanja je demantovao te informacije pa je u kratkom obraćanju novinarima rekao kako Snežana i on ne žive zajedno i da i ne planiraju to.

Svako od njih dvoje ima svoju karijeru, i oboje su ostvareni ljudi, a na kraju krajeva, priznaje Vanja, ko bi sa njim i mogao živjeti, jer on ustaje veoma rano, po cijele dane je na poslu i u obavezama, često je i kod svoje majke koja je bolesna, a zatim pokušava i da što više bude sa svojom djecom, tako, kako kaže Vanja, njemu uvijek nedostaje najmanje dva sata po danu da bi obavio sve ono što treba, i da zbog toga neće da živi sa Snežanom.

On priznaje da je njima dvoma i ovako dobro, ali je dodao i da se ne miješa niti je iko to od njega tražio u odnos pjevačice i njenoga problematičnog sina.

Vanja za Snežanu kaže da je to žena bez ikakve mrlje u životu, i jedino što ima tu tešku priču sa sinom. On smatra da ona kao roditelj mora sama da se izbori sa time, i da se on tu ne miješa jer je odnos majke i sina, po njemu svet, i da se u taj odnos niko drugi ne treba miješati. Dodao je i da će joj sigurno pomoći, ako bude za bilo šta tražila pomoć od njega, i da je on svakako taj tip prijatelja i partnera koji će uvijek se naći tu , ako zatreba i ako se od njega neka usluga ili pomoć zatraži.

 

Comments are closed.