Davor Dragičević poslao jasnu poruku svima: Svi koji mogu, žele i imaju hrabrosti, neka u ponedeljak urade ovo

Prošlo je više od 200 dana kako su počela okupljanja građana na Trgu Krajine, okupljeni oko grupe ”Pravda za Davida” iza koje stoji Davor Dragičević, otac svirepo ubijenog mladića Davida Dragičevića, koji na taj način, zajedno sa ljudima koji ga podržavaju pokušava da sazna ko su ubice i naredbodavci ubistva njegovog sina.

Oglasi - Advertisement

I kao i svakoga dana, Davor je i ovoga puta se obratio okupljenim građanima i ljudima iz medija koji smiju da prate ova okupljanja i koja nisu pod kontrolom vlasti.

Pa je tako Davor poručio da se sada čeka 14. novembar i svi oni koji budu htjeli, željeli, smjeli da stanu iza njega taj dan neka dođu, dok svi koji se boje ili sumnjaju u bilo šta ne trebaju da budu na trgu taj dan.

Svi okupljeni oko Davora su držali pesnice visoko podignute u vazduhu i uz pjesmu Klinac u getu još jednom pokazali da su ujedinjeni u svojoj misiji da se krivac ili krivci pronađu i privedu pravdi i adekvatno kazne

Davor je također poručio svim okupljenim,  da zna načine kojima će pokazati svoju građansku neposlušnost i da pošto na žalost nema koga na fakultet poslati i nema kome kupovati odjeću i hranu, nema namjeru plaćati bilo kakve račune do daljnjega. Pozvao je i ostale da mu se pridruže svakoga dana na trgu od ponedeljka u 7.30 časova do 4 popodne. Da je osigurao pare od Soroša i da svi koji žele imaju novi posao na trgu od 8 do 16 časova, svakoga dana.

Najavio je da će uskoro biti i objavljena sva imena krivaca i onih koji su na neki način učestvovali u ubistvu njegovoga sina, a da će 14. novembra krenuti u sasvim drugi način borbe za pravdu, ukoliko ne krene i ranije u konkretnu akciju, što je lako moguće, a završit će onako kako se mora završiti, poručio je Davor okupljenima na Trgu Krajine u Banja Luci.

 

 

 

Comments are closed.