David i Viktorija Bekam u velikoj nevjerici i strahu: Ništa nije ukazivalo da će im se ovo desiti

Veoma neprijatnu situaciju ili da to nazovemo doživljaj su imali Viktorija i David Bekam, nakon što je neko pokušao da nasilno uđe u njihovu vilu i vjerojatno je opljačka. Malo se i strah uvukao u kosti ovoga poznatog sportsko- muzičkog para, tako da su donijeli odluku da malo pojačaju osiguranje u toj svojoj vili.

Sigurnosne kamere koje su instalirane svuda oko i u samoj vili su snimile trojicu muškaraca i jasno se vide da su njih trojica koristili merdevine da bi gledali kroz prozor prije nego li je nešto poremetilo njihove planove, tako da su pobjegli sa mjesta zločina

Jedan muškarac je bio komplet u crnom kombinezonu, dok je drugi muškarac na glavi imao kapu, crni šal i bio je odjeven u farmerke, dok se treći muškarac i ne vidi najbolje na snimci.

Osoblje Davida i Viktorije, koji su tada bili u kući, kada su čuli šumove iz dvorišta su se opravdano uplašili, pa su stoga pozvali policiju zbog pokušaja provale u  dom Bekamovih koji košta čak šest miliona funti.

Izvor blizak Davidu i Viktoriji je izjavio za medije da je ovaj par u totalnom šoku i pod stresom, jer su prije svega uplašeni za svoju djecu koju u svakom slučaju žele zaštitit i pomisao da je neko pokušao, pa čak i mogao da provali u njihov dom ih čini prilično nesigurnim, pa je stoga i njihov strah sasvim opravdan.

Sreća je da Bekamovi u vrijeme pokušaja provale nisu bili u vili već u Australiji, pa je stoga barem sa te strane malo lakše za njih sve, mada je sigurno da nije niti malo ugodno saznanje da je neko pokušao da provali u vaš dom.

 

 

Comments are closed.