Darko ponovo u kolima: Snimka koja je uvjerila mnoge da pjevač baš ništa nije naučio iz svoje nezgode (VIDEO)

Svi već znaju šta se u zadnjih tri-četiri mjeseca izdešavalo pjevaču Darku Laziću. Kako je doživio i preživio tešku saobraćajnu nesreću kada se u alkoholiziranom stanju prevrnuo sa kolima na domak svoje kuće. Kako je u nesreći zadobio teške tjelesne povrede, kako ekstremiteta, tako i pluća i glave, tako da su mu se doktori nekoliko sedmica bukvalno borili za život, a jedno vrijeme su ga čak morali držati i u vještačkoj komi, da bi mu se smanjio otok koji je imao na mozgu uslijed nesreće.

Nekako je sve to prebrodio, došao sebi, krenuo sa rehabilitacijom i sa oporavkom, ali izgleda da baš nikakve pouke nije izvukao iz ovoga zaista teškoga iskustva.

Jer nakon svega što je doživio, i da se još nije ni 40% oporavio Darko Lazić je opet sjeo u automobil.

Kako se Darko malo oporavio, i kako mu je bolje, on koristi svaki mogući moment da malo uživa i da se zabavlja, posebno kada je u svome rodnom Brestaču, a redovan je i u obavještavanju svih svojih pratilaca na Instagramu sa svime onime što radi i kako se zabavlja.

Ovoga puta je njegov prijatelj, a ujedno i menadžer Moiljan Vračević objavio snimak iz kola, a na njemu je Darko veseo i nasmijan, u vožnji, kao da mu ista ta vožnja za malo nije došla glave samo nekoliko mjeseci prije.

”Moj baćana i ja ponovo u sedlu” – napisao je Miljan, koji je vozio kola, a Darko je na suvozačevom mjestu uživao i pjevao, a mnogi su utiska da je samo pitanje vremena kada će Darko nastaviti život po starom, jer svakim svojim novim potezom pokazuje da nikakvu pouku nije izvukao

Comments are closed.