Darko Lazić se opet ženi: Kada čujete koliko je dao za vjerenički prsten, zavrtjet će vam se u glavi

Svima je više- manje poznato da su se poznati pjevač Darko Lazić i njegova bivša supruga Ana Sević razveli prije izvjesnog vremena, a po svemu sudeći pjevač već ima namjeru da uplovi u nove bračne vode, budući da je za svoji izabranicu Marinu Gagić već izabrao vjerenički prsten kojeg je platio tričavih 15.000 eura.

Oglasi - Advertisement

Iako je nakon razvoda govorio kako bi volio za godinu- dvije da opet stane na ludi kamen, izgleda da je Lazić shvatio da nema razloga za neko veliko čekanje, pa je stoga iskoristio nekoliko svojih slobodnih dana da bi u Beogradu pronašao adekvatan vjerenički prsten za svoju dragu.

Ljudi bliski Darku kažu da su Darko i Marina u vezi tek nekoliko mjeseci, ali da ta njihova veza izgleda kao da su zajedno deset godina. Pa tako i Darko u nekim zajedničkim druženjima dosta često zna da kaže da je Marina žena njegovog života.

Priča se da ne postoji zlatara u Beogradu koju Darko sa svojim menadžerom nije obišao u tih nekoliko dana. Gledao je neko prstenje do najsitnijih detalja, jer je tačno znao šta želi, a šta ne. Njegovi prijatelji kažu da ga dugo nisu vidjeli tako uzbuđenog i sretnog, jer je imao namjeru i izgleda da je uspio u tome, da nađe prsten koji nema niti jedna žena u Srbiji, a i šire.

Darko je na kraju suzio izbor na tri najljepša prstena, koji su ruku na srce automatski bili i najskuplji. U odabir je uključio i porodicu svoje djevojke, tako što je fotografije prstenja poslao svima, pa su svi glasali za najljepši. i tako je na kraju izbor pao ipak na najskuplji prsten, koji košta samo 15.000 eura.

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.