Darko Lazić je još uvijek u bolnici, a Ana Sević je donijela konačnu odluku i na ovo mjesto dovela i svoga dečka (VIDEO)

Već je manje više sve poznato oko saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao pjevač Darko Lazić, kao i šta je sve bilo razlogom za ovu nesreću.

Poznato je da je pjevač zadobio mnoge tjelesne povrede, više lomova kostiju i rebara, slomljena mu je butna kost noge, otežano mu je disanje uslijed povrede pluća, a i prilikom operacije u kojoj se uspješno zaustavilo unutrašnje krvarenje , pjevaču je izvađena slezena.

Od prvoga dana uz pjevača u bolnici je bila njegova porodica, otac, majka, brat, kao i vjerenica Marina, ali i njegova još uvijek legalna supruga, voditeljica i pjevačica Ana Sević.

I mada su mediji pokušavali na sve načine da prikažu da su Ana i Darko u lošim odnosima, i da je nnjegovi roditelji ne trpše, sve se nije pokazalo kao takvim, pa Ana u prvim, najkritičnijim danima, uopšte nije izlazila iz bolnice i svo vrijeme je bila uz Darka i njegove roditelje.

S vremenom, kako se Darkovo stanje stabilizovalo, prorijedile su se i Anine posjete Darku, da bi na kraju Ana prestala dolaziti i sada se pokušava skriti od medija i od javnosti uživajući u društvu svoje kćerke Lorene, koja još uvijek ne zna ništa o stanju svoga tate, kao i u društvu svoga dečka Danijela, koji joj je bio najvća podrška u ovim za Anu veoma teškim i stresnim danima, jer bez obzira na sve, kako je isama Ana rekla više puta, Darko je otac njenoga djeteta i ona mu uvijek želi sve najbolje.

Ovih je dana Sevićka, u jednoj od TV emisija odlučila do kraja da bude iskrena o svemu što se dešavalo zadnjih dana a u emisiju je povela i svoga dečka, čisto da svima pokaže sa kime je i da sve što mediji pišu nema veze sa istinom, a sve to možete vidjeti na ovome videu.

 

Comments are closed.