Darko Lazić i Marina odabrali ime za svoje dijete: Izabrali su staro srpsko ime, a svi fanovi su oduševljeni

Mislimo da je malo onih sa ovih prostora koji, barem u zadnjih dva mjeseca nisu čuli za pjevača Darka Lazića, kao i za tešku saobraćajnu nesreću koju je preživio, ali i sam skrivio.

Od kraja oktobra se non- stop piše o njemu, kao i njegovom stanju i borbi ljekara da mu sačuvaju život i spase ga.

Oglasi - Advertisement

Samo nekoliko dana nakon što se Lazić probudio iz kome, saznao je da je njegova vjerenica Marina trudna, i da će sljedeće godine, ako sve bude kako treba dobiti nasljednika. Lazića je ta vijest svakako mnogo obradovala, ali mu je i dala novu motivaciju i snagu da se što brije i što kvalitetnije oporavi, kao i da počne da pravi neke nove planove za budućnost.

Poznato je da Darko iz braka sa Anom Sević već ima kćerku Lorenu, ali ljudi bliski pjevaču kažu da Darko već nego duže vrijeme intenzivno razmišlja o drugome djetetu i da je to svakako bilo dio njegovih planova prije same nesreće.

Kada mu je njegova vjerenica Marina saopštila da je trudna, Darko je odmah donio odluku da će svome djetetu, ukoliko bude muško, dati ime Mihajlo, jer smatra da ga je upravo arhanđel Mihajlo spasio u nesreći i dao mu još jednu šansu za život.

Sada Darku predstoji veoma teška i bolna faza oporavka, u kojoj prije svega prvo mora da stane na svoje noge i da se počne služiti njima, a zbog nekih povreda, posebno oko pluća, morati će dosta iznova vježbati i na svome pjevanju, pa je i taj dio njegovoga života, tj. pjevanje i nastavak karijere još uvijek pod upitnikom.

Nakon oporavka Darka vjerojatno čeka i sud, jer će sigurno protiv njega biti podignuta optužnica za vožnju u alkoholiziranom stanju, bez vozačke dozvole, kao i za dovođenje drugih u opasnost, a ako bude osuđen po ovim optužnicama, onda je vrlo moguće da mu sljeduje i određena zatvorska kazna

 

 

Comments are closed.