Darko je zadnjih mjeseci krio od svih da nije prebolio Anu: Prije nesreće je odbio potpisati papire za razvod, a kada se probudio iz kome počeo je plakati zbog onoga što je prvo ugledao

Iako većina medija o  Ani Sević piše kao o bivšoj supruzi Darka Lazića, ona je još uvijek zakonita supruga ovoga pjevača, a kako izvor, veoma blizak i Ani i Darku kaže, Darko je odbio potpisati papire za razvod samo desetak dana prije teške nesreće koju je doživio.

Kako izvor navodi, dogovr između Ane i Darka je na početku bio da se njih dvoje ne razvode već samo da nastave živjeti odvojene živote, ali onda su se stvari počele mijenjati u njihovim životima. Darko je zaprosio svoju novu djevojku Marinu, a i Ana je ušla u veoma ozbiljnu vezu u kojoj se već neko vrijeme spominju svadbena zvona.

Oglasi - Advertisement

Bilo je došlo vrijeme i da se njih dvoje zakonski razvedu, papiri su bili spremni, ali je Darko odbio da potpiše papire.

Priča o razvodu Ane i Darka je aktuelna još od 2016. godine, a priča je puna svađa i nevjerstava, i mada su oni to demantovali nekoliko puta, ipak su u januaru ove godine oboje potvrdili vijesti o razvodu, da bi već u februaru demantovali sami sebe, izjavivši da se ipak neće razvesti. Mediji su pisali o mnogim teorijama ove njihove odluke, i dok je jedna strana pisala da je razlog podjela imovine i neslaganje oko alimentacije, druga strana je smatrala da se njih dvoje još uvijek voli i da zbog toga još uvijek ne žele razvod.

Neposredno pred tešku nesreću, Ana je objavila da se vjerila, da bi isto to uradio i Darko, samo nekoliko dana kasnije.

Uoći nesreće , Darko se sa društvom provodio u kafani i naručivao je pjesme koje aludiraju da je još uvijek zaljubljen u Anu, a upravo je Ana bila ta koju je Darko prvo vidio kada se probudio iz kome, poslije nesreće, jer je ona svo vrijeme bila u bolnici. Svjedoci kažu da je Darko, kada je ugledao Anu odmah počeo plakati, a ni Ana nije mogla da zaustavi suze.

I najava Drakove nove pjesme dosta govori o pjevačevim osjećanjima prema Ani, kao i da vjerojatno je još uvijek nije prebolio. A riječi nove numere idu ovako, pa sami zaključite:

”Stigla me majko svaka suza tvoja, nije viša ona ljubav moja. Za ovu tugu nema lijeka, jer ona je kraj drugog čovjeka.

Comments are closed.