Dara Bubamara ponovo ostavlja bez teksta: Pjevačica potpuno gola, svi buljili u grudi, a pogledi letjeli i niže (VIDEO/FOTO)

Postalo je veoma popularno među pripadnicama ženskog dijela estrade da kada karijera krene malo nizbrdo, da se hitno radi na nekome skandalu ili na sličnim stvarima. A šta je bolje od toga nego da se pojave neke provokativne fotografije, na kojima su dotične pripadnice estrade oskudno ili skoro nikako odjevene.

View this post on Instagram

Spremna/Tresor/Bec/😍😍😘 @___ceger___

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Mediji odmah polude, broj pregleda spotova se odmah poveća za duplo, a karata za koncerte više nema, ili se nabavljaju veoma teško.

Proziran ali veoma učinkovit marketinški trik, nad kojima se lažni puritanci snebivaju, dok svi ostali uživaju.

View this post on Instagram

Odmor… kratki predah❤️👍🌞🌞❤️😘😘😘🐞

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Tako je nešto napravila Severina prije nekoliko sedmica, a sada se time bavi i Dara Bubamara, poznata folk pjevačica.

Nije Dari to prvi puta da pravi ovakve fotografije, jer je već prije bila dio nekih skandala kada je svoje totalno gole fotografije slala nekim fudbalerima, a one se nekim čudom pojavile u javnosti.

Pa je tako i ovih dana Dara se potrudila da sa nekih svojih odmora i nastupa objavi opet svoje provokativne fotografije koje su , bez ikakve sumnje obradovale njenu mušku publiku, a samim time se povećao i interes za njene nastupe, za koje se opet traži karta više.

Za sada ovakvi trikovi, barem što se marketinga i popularnosti tiče još uvijek prolaze, i vjerujemo, s obzirom na podneblje gdje živimo daće još dugo takvi načini propagiranja prolaziti.

Žalosno je da su golotinja i skandali osnovni uslovi da bi se dospjelo na naslovnice magazina, dok su pjevačke i druge muzičke kvalitete u sasvim drugom planu. Ali nadati se da će prava kvaliteta ipak na kraju naći svoje mjesto pod suncem.

 

 

Comments are closed.