Danas svi traže ovoga majstora: Metoda kojom on radi fasade na kućama i u stanovima fascinirala je mnoge, tako da ćete i vi poželjeti nešto tako i za sebe (VIDEO)

Dosta često se i sami uvjerimo da su nečije vještine u obavljanju nekih poslova fascinantnije hiljadu puta od nekih projekata koji se planiraju dugi niz godina, od strane velikoga broja ljudi, a ovaj majstor sa svojim poslom i umijećem to najbolje i potvrđuje.

Ovaj majstor  samo sa nanošenjem maltera i uz pomoć zaista jednostavnih kalupa postiže tako fantastične efekte na zidu, da bi mnogi ljudi voljeli tako nešto vidjeti i na svojim kućama ili u stanovima.

Dobra stvar ove tehnike je da se može koristiti i na spoljašnje fasade, ali isto tako i za unutrašnju dekoraciju zidova u kućama ili u stanovima, posebno ako želite da neki dijelovi vašega doma imaju izgled i toplinom, te da podsjećaju na neka dobra i stara vremena.

Postoje različite tehnike postavljanja fasade na kuću, ali u ovome tekstu mi ćemo vam pokazati nešto sasvim drugačije, a vjerujemo da će se mnogim vlasnicima kuća ova metoda svidjeti, jer svako od njih sigurno želi da mu kuća izgleda što bolje i ljepše, a bitno je naravno i da se sama boja kuće uklapa sa okolinom i sa ostatkom kuće, da ne štrči  i da ne bude drečavo, jer se onda stvara sasvim suprotni efekt.

Inače internet je prepun video zapisa i snimaka sa raznim metodama uređenja kuća i stanova, kao i zidova na istim, ali mi smo za vas izdvojili ovaj video koji je veoma interesantan, i praktičan, a vjerujemo i da je mnogima dostupan za napraviti na svojim kućama i stanovima

Pogledajte ovaj video i sami se uvjerite u učinkovitost ove metode.:

Comments are closed.