Danas je jedna od najljepših pjevačica u regiji: Nekada je izgledala ovako, a onda je sa mnogim estetskim operacijama potpuno izmijenila svoj izgled (FOTO)

Ona je već godinama jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji i mada mnogi i osporavaju njen talenat kao i pjevanje, ipak se mora priznati da je njena popularnost svake godine sve veća, a veoma je pohvalno kada je njena umjetnost u pitanju, da ona piše većinu tekstova za svoje pjesme, a dosta radi i na samom komponovanju, kao i u aranžmanima.

Ono što se stalno vezalo uz nju da je uz karijeru mnogo radila i na svme izgledu, pa je tako za nju poznato da je uradila na sebi i veliki broj estetskih operacija i da danas izgleda mnogo drugačije nego na samim počecima svoje karijere.

Da li ste na osnovu naslovne fotografije shvaili o kome se radi ?

Naravno, u pitanju je poznata pop pjevačica Emina Jahović, a ovih je dana na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju iz djetinjstva i na taj način dobila neke reakcije koje možda i nije očekivala, jer je više nego očito kada se upredi ta fotografija sa njenim sadašnjim izgledom da je uradila zaista mnogo operacija na sebi. Mnogim njenim fanovima se baš i ne sviđa što je sve više neprirodna, mada sama Emina smatra da je u svome izgledu napravila veliko poboljšanje i da danas izgleda baš onako kako je uvijek i željela.

Godina iza nas je za Eminu bila zaista burna. Razvela se od turskog pjevača Mustafe Sandala, jedno vrijeme se borila i protiv teške depresije, u međuvremenu je ušla i u novu vezu sa turskim bogatašem Sadetinom, da bi i sa njim raskinula samo nakon dva mjeseca jer je rekla da se više nikada ne želi udavati, a sada se totalno okrenula svojim sinovima i karijeri, i za neko vrijeme ne želi mijenjati svoje prioritete.

 

 

 

Comments are closed.