Danas cijela Srbija priča o Đorđu Balaševiću, a ovo se desilo prije 37 godina: Đole je prevario kumove, zakasnio na svoje vjenčanje, a ono što je rekao matičaru je pravi hit

Trebala su samo dva dana nakon najave novih koncerata Đorđa Balaševića u Beogradu da se prodaju sve karte, ali ono što je sigurno da osim njegove muzike, i njegov privatni život veoma mnogo privlači pažnju javnosti, a njegova ljubavna priča sa njegovom Oliverom je počela baš pred kamerama, da bi nakon nekog vremena uslijedilo i njihovo, pomalo neobično vjenčanje.

Oglasi - Advertisement

Đorđe je Oliveru, tada prezimenom Savić, koja je bila reprezentativka tadašnje zemlje u sportskoj gimnastici i koja je inače rodom iz Zrenjanina upoznao slučajno. Naime, oboje su bili gosti na novosadskoj televiziji. Nedugo zatim su postali i par, iz svega toga se izrodila velika ljubav koja je na ovaj svijet donijela troje djece, Jovanu, Jelenu i Aleksu. Ove su godine proslavili svoju 37. godišnjicu braka, a sve je počelo bez neke velike pompe, 1981. godine

Kada pričaju o svome vjenčanju oboje se sjećaju da su kasnili na njega. Jovana je već bila rođena i bez obzira na to Olivera je bila na vjenčanju sva u bijelom, a Đorđe je po svome običaju bio dosta neformalniji, pa se na vjenčanju pojavio u farmerkama i u prsluku, naravno da je imao i patike na nogama, i bedž Mapeta na prsluku.

Kumovi su im na vjenčanju bili Bilja Krstić i Josip Boček, koje je Đole doveo na vjenčanje prevarom rekavši im da idu na neko snimanje, ali da  trebaju obavezno uz sebe da imaju lične karte.

Kako se Olivera sjeća, čitavo vrijeme vjenčanja Đole je pokušavao biti duhovit, što mu je i uspijevalo, pa kada je na pitanje matičara ima li šta da prijavi iz džepa izvadio ključeve od automobila i pružio ih matičaru rekavši mu da nešto nije u redu sa ler gasom na kolima, kao i da auspuh nije najbolji.

I tako je krenula njihova bračna priča, koja evo traje 37. godina

 

Comments are closed.