Dan prije vjenčanja saznala da je zaručnik vara, brutalno mu se osvetila i sve to podijelila i na društvenim mrežama

Šta bi ste vi uradili da saznate da vas je zaručnik varao tokom veze pa čak i dan prije samoga vjenčanja. Da li biste nekako prešli preko toga ili biste se osvetili kao što je to uradila žena iz ove priče. Casey je podijelila svoju priču i veoma neprijatno iskustvo i na društvenim mrežama, i većinom je njen postupak naišao na odobravanje svih onih koji su tekst pročitali.

Casey u svojoj ispovijesti tvrdi kako je dan prije samoga vjenčanja saznala kako je njen vjerenik i budući muž vara i kako ju je varao. Dan prije vjenčanja je  sa svojim najboljim prijateljicama pila vino u nekom restoranu kada su joj počele pristizati poruke na telefon sa nepoznatog broja, a u porukama je bilo samo jedno pitanje ”Da li si sigurna da želiš da se udaš za njega, ja ne bi? ”

Oglasi - Advertisement

Zatim su uz tu poruku došle još neke poruke i fotografije sa prepiskama njenoga vjerenika sa nekom tamnokosom ženom.

Neke od poruka koje je dobila na svome mobitelu je i objavila na društvenim mrežama, a poruke su bile tipa : “Ovaj vikend. Ti i ja….tijelo ti je  nevjerojatno. I fantastično je koliko dobro ga znaš koristiti. Volio bih da moja djevojka ima polovicu tvojih vještina”, pisalo je u nekima od njih.

Casey je , pročitavši sve te poruke briznula u plač. Prijateljice su odmah stale na njenu stranu i govorile joj kako bi trebala otkazati vjenčanje, ali je ona imala bolju ideju.

U svojoj ispovijesti je napisala da je za vrijeme ceremonije vjenčanja imala noge kao od olova i da se teško kretala do oltara i da vjeruje kada je njen vjerenik vidio njeno lice da je shvatio  da to nije lice sretne i ushićene žene, no nije znao, i nije imao pojma šta ga još čeka.

Casey je stala ispred svih, okrenula se i duboko uzdahnula i mirnim glasom rekla svim prisutnima, da tog dana vjenčanja neće biti, jer se čini da njen vjerenik Alex nije ono za šta se predstavlja.

Alex ju je u tom trenutku pokušao uhvatiti za ruku, ne bi li je spriječio da dalje govori, ali bilo je već kasno. Casey je među cvijećem sakrila mobitel i umjesto zavjeta pročitala je nekoliko poruka koje je dobila .

Kako je koju poruku pročitala, tako je sve više boje nestajalo sa Alexovog lica, na kraju je samo izjurio iz crkve , zajedno sa svojim kumom, a čitava njegova porodica je bila naprosto užasnuta.

Ali osveta je odrađena, baš na način kakav je Casey  željela.

 

Comments are closed.