Da li ste znali da je buđ u kući veoma opasna po zdravlje ? A sa samo jednim sastojkom možete da uklonite buđ za sva vremena (RECEPT)

Sve domaćice veoma dobro znaju koliko su samo teški kućanski poslovi, posebno kada se radi o poslovima u toaletu i kupatilu.

Nekada se čini da kod takvih poslova nikada nema kraja istim, a većina domaćica se osjeća da nisu ništa uradile već dan kasnije kada uđu u kupatilo, mada su potrošile sate na čišćenje.

Posebna je stavka koliko se samo novca potroši na razna sredstva kada su čišćenja u pitanju, mada je sve više onih domaćica koje se okreću prirodnim namirnicama i smjesama, koje su znatno jeftinije, a dosta često su i efikasnije nego one koje kupujemo u prodavnicama.

Posebni su poslovi, a to sve prave domaćice znaju kada se u nekim dijelovima stana i kuće počne pojavljivati buđ.

Mada je savjet stručnjaka da se sve prostorije, a posebno kupatilo provjetravaju, ipak se buđ pojavi bez obzira na sve, a onda nastaje prava muka kako tu buđ i skloniti, tj. očistiti

Prave domačice znaju jedno prirodnoi rješenje koje se koristi već dugi niz godina, i izvrsno je rješenje za uklanjanje buđi, a taj saveznik svake domaćice kod ove problematike je ulje od čajevca.

Ono što je potrebno je da 10 mililitara ulja od čajevca pomiješate sa pola litre i tada dobijate skoro pa magičnu stvar protiv buđi.

Ovaj mix ulja i vode stavite u neku bočicu koja na sebi ima raspršivač, a zatim sa njom poprskajte sve kritične dijelove u kući i u stanu na kojima se pojavila buđ. Ostavite tako te dijelove poprskane sa smjesom oko pola sata, a zatim sa spužvom i toplom vodom pređite preko tih dijelova i buđ će nestati.

 

 

 

 

 

Comments are closed.