Da li ste vidjeli ženu koja nosi prsten na malom prstu? U pitanju je veoma bitna skrivena poruka

Vrijeme je takvo da se trendovi mijenjaju velikom brzinom i sve ono što je danas In i u trendu, moderno, već koliko sutra može postati totalno OUT i van svake mode. Zato svi oni koji žele biti u trendu moraju biti u stalnom kontaktu sa informacijama, da im ne bi nešto pobjeglo i da ne bi nešto propustili.

Nekada je sasvim dovoljno da samo jedna osoba nešto uradi i da to odmah i druge osobe počnu da rade, a onda ubrzo i da to postane moderno i u trendu. Veoma je čudno kako je većina ljudi veoma sklona da bude ovisna o trendovima, bez obzira što od većine njih nemaju ama baš nikakve koristi, osim što se na neki način privlači pažnja.

Ovdje pišemo o jednom  veoma zanimljivom trendu.

Kod vjeridbe se tačno zna na koji prst ide prsten i nije uobičajeno da vjerenički ili bilo koji prsten ide na mali prst.

Ovdje se radi o jednome zanimljivome trendu koji je u posljednje vrijeme postao veoma zastupljen, a riječ je o tome da sve više žena nosi svoje prstenje, vjereničke ili neke druge na malome prstu. Postavlja se i pitanje zašto to rade?

Ako žena stavlja prsten na mali prst, onda taj prsten mora biti sa safirom jer na taj način , ta žena, simbolizuje svoju ljubav prema sebi.

Nije važno da li su te žene slobodne, vjerene ili u braku, svaka od tih žena, na ovaj način može da pokaže koliko cijeni samu sebe i na koji način razmišljaju i vide sebe u svijetu.

 

 

 

Comments are closed.