Da li se to nešto čudno dešava sa Marijom Šerifović? Niko nije znao da pije lijekove i da ima problema sa teškom bolešću

Marija Šerifović spada u red najboljih ženskih vokala sa ovih prostora, barem što se pop muzike tiče, mada je Marija dosta puta dokazala i pokazala da se veoma dobro snalazi i u folk i narodnoj muzici.

Zadnjih se dana dosta govorilo o tome da Marija ima izvjesne zdravstvene probleme, ali da zbog silnih obaveza, kako prema Zvezdama Granda, tako i prema svojim koncertnim obavezama, nema suviše vremena da se pozabavi tim svojim problemima.

Namjerno ili slučajno i sama je pjevačica u Zvezdama Granda, kod nastupa jednoga takmičara, vidno iznervirana rekla da će izgleda zbog takmičenja morati da poveća svoju dozu tableta za smirenje, pa će morati da troši tablu dnevno zbog pojedinih takmičara.

Sve je krenulo kada je jedan od takmičara izveo svoje pjesme i nakon toga dobio žestoke kritike od žirija. Takmičar se pravdao da ga je trema ubila, a onda mu je Marija ponudila da podijele njenu terapiju za smirenje, i da će mu tada vjerojatno biti lakše.

Na kraju je i taj takmičar izabrao Mariju za mentora, pa je i ostatak žirija ušao u komentarisanje da će Mariji sa tim takmičarom trebati dupla doza za smirenje, posebno u dijelu takmičenja kada ona kao mentor ne bude imala pravo da komentariše nastupe svojih kandidata kojima je mentor.

Marija je ipak sve na kraju bacila na šalu, pa je rekla da će ovih dana da kontaktira svoga ljekara i da mu objasni kako joj je potrebna veća doza lijekova za smirenje, jer ono što je tek čeka u nastavku takmičenja će biti nešto za šta će joj svakako trebati tablete za smirenje.

 

 

 

 

Comments are closed.