Da li je ovo najveća prevara na Balkanu kada su rijaliti u pitanju: Žena i muž ušli u rijaliti, odglumili prevaru, uzeli novac i nastavili po starom- Pojavili se novi dokazi u vezi Kije i Slobe (FOTO)

Svi oni koji su pratili prvu sezonu rijalitija Zadruga su istoga dojma da je to možda bio jedan od najzanimljivijih rijalitija ikada na ovim prostorima.

Takvom rejtingu ovaj rijaliti svakako može da zahvali troje takmičara koji su svojom pričom unutar zidova Zadruge i napravili ovaj rijaliti zanimljivim, popularnim i najgledanijim.

Naravno da se tu radi o famoznome trojcu Kristina Kija Kockar, Slobodan Radanović i Luna Đogani, koji su sa svojim famozniom ljubavnim trouglom podijelili javnost , najviše u Srbiji, a dosta i u ostatku regije gdje se pratio ovaj rijaliti.

Poslije rijalitija i poslije pobjede u njemu, Kristina Kija Kockar je postala jedna od najpopularnijih osoba u Srbiji ali i šire, a svi već znaju njenu priču iz Zadruge da je bila prevarena žena od starne svoga tadašnjeg muža Slobodana Radanovića, koji ju je prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani.

U međuvremenu se Kija i razvela od Slobe, Sloba je nastavio pjevačku karijeru, Luna se vratila u Zadrugu, a Kija je započela svoju muzičku karijeru, daleko od Slobe i svega. Međutim, da li je to baš tako

Koja je ovih dana u svome domu organizovala jednu večeru za svoje prijatelje, a na Instagramu je objavila par fotografija sa te zabave, ali izgleda da je na toj večeri bio prisutan i njen bivši suprug Slobodan Radanović, a fanovi su to otkrili na osnovu patika, koje su uporedili na par Slobinih fotografija sa njegovoga profila

Očito je da njih dvoje u posljednje vrijeme provode sve više vremena zajedno, pa je sve više onih razmišljanja i teorija po kojima se misli i zaključuje da je njihova rola u rijalitiju bila jedna veoma dobro odrađena gluma uz veoma dobar scenarij, i da su na taj način, faktički prevarom, došli do određene novčane i materijalne koristi

 

 

Comments are closed.