Curica na fotki jedna je od poznatijih balkanskih pjevačica, prepoznajete li je?

Ona zasigurno spada među najbolje vokale Balkana, i jednako je popularna u svim zemljama regije, mada je u Srbiji posebno popularna.

Naravo radi se o Mariji Šerifović, nekadašnjoj pobjednici Pjesme Eurovizije, a danas jednoj od najboljih pjevačica u regiji.

Oglasi - Advertisement

Trenutno je Marija najviše zaokupljena svojom ulogom u Zvezdama Granda gdje je jedan od članova žirija, a po novim pravilima sada će morati biti i mentor određenom broju učesnika koji prođu i koji izaberu nju za mentora, ili koje izabere ona. Zavisno od situacije.

Marija tu ulogu mentora shvata veoma ozbiljno, pa je sa pojedinim takmičarima već ušla u neke dogovore i poslove, i uveliko se već i vježba sa pojedincima.

Ovih je dana Marija objavila i jednu svoju fotografiju iz djetinjstva, na Facebooku i na taj način razniježila sve svoje fanove na toj društvenoj mreži.

“Imam kosu. Imam i traku za kosu”, napisala je uz fotografiju 33-godišnja pjevačica te za nju dobila brojne lajkove i komplimente. “Bože dragi, kako sam medena”, tek je jedan od njih.

Marija Šerifović je poprilično aktivna na društvenim mrežama, a nisu rijetke situacije kada objavi poneku svoju staru fotografiju. Baš nedavno je pokazala i kako je izgledala kada je imala samo dvije godine, a njeni fanovi, koje samo na Instagramu ima preko dva miliona su je nazvali” malom slatkom krofnicom”.

Nedavno je Marija priznala da je u svojoj posjeti Americi totalno bankrotirala , s obzirom koliko je novca potrošila, a malo zatim je i oduševila srbijansku javnost kada je pomogla maloj curici kojoj su ukrali novac iz ruksaka.

 

 

Comments are closed.