Čitava Srbija i regija se od srca smije nad ovom fotografijom sa jedne srpske svadbe: Kada vidite donji dio fotosa, sve će vam biti mnogo jasnije (FOTO GALERIJA)

Kada su vjenčanja u pitanju, ono što ostane iza svakog takvoga događaja je gomila fotografija koje na najbolji način pokazuju kako na mnogim vjenčanjima dosta toga nije savršeno, ali kada se sve oduzme i sabere, sve na kraju bude veoma lijepa priča za dugo sjećanje.

Ovih dana je cijela Srbija, ali regija dobro se nasmijala na jednu fotografiju koja je napravljena na jednom vjenčanju u Srbiji, a koja pokazuje kroz kakve sve muke pojedine žene moraju prolaziti da bi sve bilo kako treba i da bi one bile savršene.

Ova žena nikako nije planirala da u ovim cipelama bude na travnjaku, posebno zbog visokih peta, ali je ipak došla na epohalnu ideju kako da šteta bude što manja pa je ispod svojih nogu stavila veću dasku za rezanje i spasila se daljnje blamaže, ili možda ipak nije.

Sve u svemu, fotografija je postala pravi hit i već ju je vidjelo nekoliko stotina hiljada ljudi koji nisu odoljeli i da stave neke duhovite komentare ispod fotografije.

Sa vama dijelimo još neke fotografije sa različitih vjenčanja, tek da vidite da na svadbama rijetko kada je sve savršeno:

Ovo dvoje izgleda kao da su već kod vjenčanja shvatili da možda i nisu najbolje razmislili prije nego li su izgovorili sudbinsko DA.

Mlada je u fazonu šta ovaj priča, kakav govor, na šta ja to sve pristajem?

Uzela koverte sa novcem što su joj donijeli gosti, pa odlučila da se okuša malo na aparatima za sreću

Čik pogodite ko je mlada, a koje djeveruša ?

Smorile ga silne probe za vjenčanje i rano ustajanje.

Ono, kada ti je matičan ni manje ni više nego Betmen

To je ono kada imaš pravi escajg za svaku priliku.

Došao i kum na svadbu, a mlada ga zove telefonom.

Ova svadba je kao i sam brak. Velika avantura, opasna po život.

Njihova strast i ljubav tolika da i zemlja gori.

Vala se baš sredio za svadbe.

Ko pogodi šta je torta, a gdje je mladenka, dobije komad torte.

 

Comments are closed.