Čistila je kuću i shvatila da je njen muž riješio misteriju koja ju je mučila čitavih 15 godina: Njena reakcija i suze su obradovale i rastužile veliki dio svijeta (VIDEO)

0

Kada su veze i ljubavi u pitanju jedan od bitnijih trenutaka u životu svake žene i muškaraca, ali ipak posebno žene, je trenutak kada je njen muškarac zaprosi i kada na ruku stavi vjerenički prsten i na taj način se obaveže na skoro vjenčanje i brak.

Vjerojatno ne postoji niti jedan komad nakita koji je važan ženi toliko kao njen vjerenički ili vjenčani prsten. Ipak, nekako, iz ko zna kojeg razloga zaručnički prsten je ženama mnogo važnije jer sa njim je i donesena najvažnija odluka u njihovim životima, da se stupi u brak i da se osnuje porodica.

Oglasi - Advertisement

I vjenčani je prsten naravno veoma važan, jer se sa njim obavezuje na brak i na vječnu ljubav, ali  zaručnički prsten je ipak važniji za mnoge žene, jer od njega je sve i krenulo.

Sve žene kažu da je to neopisiv osjećaj kada vaš dragi klekne pred vas, izvadi prsten i upita vas da budete njegova žena i vječna ljubav. I nije tada važno kakav je prsten, da li je skupocjen ili jeftin koliko dragoga kamenja i dijamanata ima ili nema, već je važan taj osjećaj i sam postupak stavljanja prstena na ruku.

Upravo zbog svega toga je sasvim razumljivo da je Key, žena o kojoj je ova priča, bila totalno shrvana i tužna kada je nekako izgubila svoj zaručnički prsten. Danima je ona pretraživala svaki kutak svoga doma, ali bez uspjeha, da bi nakon 15 godina njen suprug pronašao kutijicu u obliku srca i prsten u njoj i odmah je znao da će njegova žena zbog toga biti presretna , a njihova kćerka je kamerom snimila trenutak kada je Kay , njezin muž ponovo zaprosio sa prstenom za kojeg je mislila da je odavno izgubljen.

Njena reakcija se jednostavno mora vidjeti:

 

Leave A Reply