Čim je Duško otišao iz Dubaija, Vranješ odmah objavio novu fotografiju na društvenim mrežama: Sada je u njenome zagrljaju (FOTO)

0

Vjerujemo da je većina vas već pomalo umorna od vijesti i informacija koje su vezane za skandal u kojem su glavni akteri pjevačica Jelena Karleuša, njen muž Duško Tošić i fudbaler Ognjen Vranješ.

Nekako svako malo pomislimo da su se tenzije u vezi ovoga slučaja pomalo i smirile kada se pojave nove vijesti i fotografije ovih  aktera koje nanovo bace neku novu svjetlost na samu aferu i koje još dodatno zakompliciraju već veoma komplikovanu situaciju u ovome slučaju.

Oglasi - Advertisement

Jelena je zadnjih nekoliko dana provela u Dubaiju sa svojim mužem Duškom i sa kćerkama, i tamo je iznova pokušala da još malo izgledi njihov odnos i da spasi svoj brak koji je zapao u najveću krizu do sada.

Pokušavala je i da uvjeri javnost da sve na tom planu ide kako treba sa nekim svojim opuštenim fotografijama sa plaže, na kojima se nalazila sa Duškom, ali fotografije su pokazivale sve , samo ne opuštenost i stabilnost.

Međutim, po dobrome starom običaju, na sve Jelenine fotografije sa odmora u Dubaiju, i Ognjen Vranješ je imao adekvatni odgovor sa kojim je , na neki način provocirao Jelenu.

Prema nekim informacijama i prema riječima izvora koji je veoma blizak Ognjenu Vranješu, izgleda da je njegova supruga Danijela odlučila da oprosti Ognjenu ovu nevjeru, kao i sve nevjere prije Jelene Karleuše, kako zbog njihovog zajedničkog djeteta, njihove kćerke, tako i zbog lagodnoga života koji joj Ognjen sa svojim fudbalskim ugovorima pruža.

Pa je tako Vranješ, dok je Jelena objavljivala svoje fotografije iu Dubaija objavio  i svoju fotografiju sa trenucima koje provodi sa svojom porodicom, tj sa najvažnijom osobom u njegovom životu, njegovom nasljednicom.

 

 

Leave A Reply