Cijelu noć je pokušavala da povuće haljinu što niže? Ipak, na kraju je pokazala više nego li je željela (FOTO)

Kim Kardašijan je svjetski poznata starleta koja je poznata po svojim tjelesnim oblinama, ali i po mnogobrojnim aferama i skandalima, pa čak i po nekim video kućnim snimcima, pornografskog sadržaja.

Ona je ujedno i veoma popularna rijaliti zvijezda na koje se ugledaju milioni mladih djevojaka širom svijeta, a također je to slučaj i sa mladim djevojkama sa ovih naših balkanskih prostora.

Kim se uvijek redovno pojavljuje na mnogim događajima i manifestacijama širom Amerike i šire, a prije nekog vremena se pojavila na jednome događaju u veoma provokativnom stajlingu koji je plijenio pažnju svih prisutnih, a najviše fotografa i paparazza.

Iako je sva zračila seksipilom ispred kamera i foto aparata, starleti je stanovite probleme pravila njena mini lateks haljina koja nikako nije htjela da ostane na onome mjestu na kojem ju je starleta željela.

Haljina se neprestano povlačila na gore, da bi pri jednom takvom podizanju pokazalo se više nego što je Kim to željela, pa je došlo i do određene blamaže.

Kim je za tu večer odlučila da odjene lateks haljinu svoje omiljene modne dizajnerice Atsuko Kudo i to joj je i donijelo određene nevolje.

Iako se činilo da starleta povlači svoju haljinu na dolje u namjeri da ne pokaže malo previše svojih oblina, razlog je bio nešto sasvim drugo i to se na kraju ipak i pokazalo.

Radilo se u stvari o tome da je Kim svo vrijeme pokušavala da sakrije da u stvari ona ispod haljine nosi steznik, što svakako ni jedna žena na svijetu ne želi da se zna. Poznate ličnosti to rade većinom da bi što bolje izgledali pred fotografima, ali niko ne želi da se to i zna, da se time pomažu kod svoga izgleda

Vjerujemo da mnogi muškarci uopšte nisu primjetili ovaj modni gaf, ali smo i isto tako sigurni da su sve žene vidjele ovu sitnicu  i sigurno su imale i razne komentare na sve ovo.

 

 

Comments are closed.