Cijeli studio je zanijemio kada je takmičar u Zvezdama Granda rekao da je vanbračni sin Ere Ojdanića: Svi su se uhvatili za glavu i krenula su pitanja žirija (VIDEO)

Zvezde Granda su svakako najpopularnije talent takmičenje u regiji i emisija koju svakoga vikenda kreda na milione gledalaca širom Balkana. Svake godine ova emisija je sve popularnija, a i sama produkcija izmjenama pravila i inovacijama u samome takmičenju čitav šou pravi zanimljivijim i napetijim, jer u principu, većina nas baš to i voli, dobre izvođače i napete situacije.

Naravno da kroz emisije takvoga tipa prolaze razni takmičari, pa je sasvim normalno da ima dosta onih i koji su zalutali i takve emisije ili koji imaju manje talenta, koji nije dovoljan za ovu vrstu takmičenja.

Mnogi od takmičara koji su prošli kroz ovaj šou su već i postali renomirana imena estrade, ali ima takmičara koji nisu napravili ništa, ali su ipak ostavili neki trag u emisiji, tako da se još uvijek priča o njima.

Kao na primjer momak, koji je na audiciji imao lošiju izvedbu, da bi tokom razgovora sa žirijem, kao jedan od osobnih podataka naveo da je on sin, popularnog pjevača Ere Ojdanića.

Kada su članovi žirija čuli šta je momak rekao odmah je krenulo i znatiželjno ispitivanje, a jedno od njih je bilo kako to da je on Erin sin, a ne nosi njegovo prezime, da bi se momak brzo snašao i rekao da mu takvo prezime , tj. Ojdanić, stoji u krštenici.

S obzirom da je Era Ojdanić svojevremeno, a i danas se zna zaigrati, bio poznat kao neko ko je bio sklon aferama sa ženama i preljubama, vrlo je moguće da je i ovaj mladić produkt njegove ljubavi. Mada treba uzeti u obzir i mogućnosti da je ovaj mladić , sa ovom izjavom htio samo da dobije pažnju i popularnost makar na pet minuta, ako već u pjevanju nije najbolji i na oca Eru.

 

Comments are closed.